ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομάδα Vasistas παρουσιάζει την παράσταση «Domino» σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, 8.30 μ.μ. (κρατήσεις στο 6934-997.210).

– Εκθεση με τίτλο «12 Εικαστικοί συνομιλούν με 12 Ποιητές» εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66), 7.30 μ.μ.

– Με την ταινία «Queen Kelly» του Erich Von Stroheim και μουσική επένδυση της Αργυρώς Κολιογιώργη συνεχίζεται το Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου στο Ιδρυμα Κακογιάννης, 9 μ.μ.

– Η ταινία «Ιndia Blues» του Γιώργου Μαρκάκη κάνει πρεμιέρα στο Πανόραμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, 10.30 μ.μ. στον «Δαναό».

– Συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή στον Πολυχώρο Δήμου Αθηναίων «Αννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α), 8.30 μ.μ.

– Προβολή του τελευταίου ντοκιμαντέρ του πρώτου κύκλου σειράς «Art21 – 100 Artists» με θέμα «Κατανάλωση» και ομιλητές τους Barbara Kruger, Matthew Barney κ.ά., 8.30 μ.μ. στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22).

– Εκθεση ζωγραφικής της Κλαίρης Τσαλουχίδη – Χατζημηνά εγκαινιάζεται στις 7.30 μ.μ. στην γκαλερί «Αργώ» (Νεοφύτου Δούκα 5).

– Σειρά μαθημάτων με θέμα την «Αφηγηματική Δράση» και άξονα την Οδύσσεια του Ομήρου θα δώσει η Αγλαΐα Παππά τον Οκτώβριο στο Βυρσοδεψείο (τηλ. 210-34.53.203).

– Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Lovebeergr» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στο μπαρ πάνω από το bios (Πειραιώς 84).

– Προβολή της ταινίας «Κόρη» του Θ. Αναστασόπουλου στην Παραλία Ελευσίνας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου των «Αισχυλείων», στις 8.30 μ.μ.

– Παρατείνεται έως 9 Οκτωβρίου η έκθεση της Αννας Φιλίνη «Ποιο είναι τούτο το καράβι» στην Πινακοθήκη Γρηγοριάδη (Μ. Αντύπα 18).

– Οι Stomp επιστρέφουν στην Αθήνα για έξι παραστάσεις στο θέατρο Βadminton, στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή