ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εγκαινιάζεται αύριο η έκθεση «Λεονάρντο Ντα Βίντσι: Ο Ανθρωπος, Ο Εφευρέτης, Η Ιδιοφυΐα» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μεταξύ των εκθεμάτων είναι είκοσι τρία ψηφιακά αντίγραφα των παγκοσμίου φήμης ζωγραφικών του έργων. Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212-25 40.000.

– Εναρξη του 7ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Κεραμεικός, τηλ. 210-36.12.046.

– Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανοίγει την αυλαία της Μονής Λαζαριστών με το βραβευμένο έργο του Ζαν-Κλοντ Γκραμπέρ «Το Ραφτάδικο», το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη. Παίζουν οι Ιφιγένεια Δεληγιαννίδου, Μαρία Χατζηιωαννίδου κ.ά. Θεσσαλονίκη.

– Στο Half Note Jazz Club αρχίζει τις εμφανίσεις του ο τρομπετίστας Nicholas Payton, ένας βιρτουόζος της τζαζ. Μαζί του το All Star Trio του που αποτελείται από τον μπασίστα Vicente Archer και τον ντράμερ Adonis Rose. Οι συναυλίες θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 20/10. Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210-92.13.310.

– Πρεμιέρα στο θέατρο «Ιλίσια» για το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Βαλτινού. Με τον Παύλο Χαϊκάλη, τη Ρένια Λουιζίδου και την Μπέση Μάλφα. Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, τηλ. 210-72.10.045.

– Δημόσια Συνεδρία στη Μεγάλη Αίθουσα της Αρχαιολογικής Εταιρείας διοργανώνουν οι συμμετέχοντες στο «Πρόγραμμα Κέρος». Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν οι παλαιοί ανασκαφείς, θα εκτεθούν οι νέες προοπτικές της έρευνας και θα παρουσιασθεί ο τόμος «The settlement at Dhaskalio». Πανεπιστημίου 22, τηλ. 210-36.26.043.

– Η εικαστική έκθεση με τίτλο «You are here, we are… where? » παρουσιάζεται έως τις 20 του μήνα στο θέατρο Σημείο. Εννιά νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες συγκροτούν μια ομάδα με σκοπό να εισηγηθούν μια καινούργια αισθητική. Χαριλάου Τρικούπη 4, πίσω από το Πάντειο, Πρώην Απλό Θέατρο, τηλ. 210-92.29.579.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή