ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η παράσταση «Julius» της ομάδας Χρώμα, σε κείμενο και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή, μεταφέρεται στο Βυρσοδεψείο (Ορφέως 174), κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 8.30 μ.μ.

– Εκδήλωση με αφορμή την απόκτηση του αρχείου του λογοτέχνη Βαγγέλη Ραπτόπουλου από τη Γεννάδειο βιβλιοθήκη και ομιλητές τους Β. Βασιλικό, Α. Ζήρα και Α. Πανσέληνο, 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο Cotsen Hall (Αναπήρων Πολέμου 9).

– Το έργο της Κατερίνας Γιαννάκου «Μια κανονική μέρα» παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, 9 μ.μ. στο θέατρο «Olvio» (Φαλαισίας 7).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η βία της ανεργίας» (εκδ. Αλεξάνδρεια) στις 8.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24).

– Παρουσίαση του ημερολογίου «Παιδιά του  κόσμου» (εκδ. Γκοβόστη) στις 8 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο.

– Το έργο της Βιρτζίνια Γουλφ «Τα Κύματα» επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45), στις 9 μ.μ. σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου.

– Συνεχίζεται η έκθεση «Λεονάρντο ντα Βίντσι: Ο Ανθρωπος, Ο Εφευρέτης, Η Ιδιοφυΐα» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254).

– Ομιλία του ακαδημαϊκού Πάνου Α. Λιγομενίδη με θέμα «Η επιστήμη της Πληροφορίας και η ενότητα της γνώσης», 7 μ.μ. στην Ακαδημία Αθηνών.

– Η παράσταση «Μπετόν» του Τόμας Μπέρνχαρντ παρουσιάζεται σε σκηνοθετική επιμέλεια Μαρίας Γίτσα, Δευτέρα και Τρίτη στις 9 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Νότη Μαυρουδή «Περί ελληνικού τραγουδιού το ανάγνωσμα» στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδης (Αγ. Ειρήνης 17), στις 8.30 μ.μ.

– Συναυλία του συγκροτήματος JazzMatazz με τη συμμετοχή των Athens Swing Cats, 10.30 μ.μ. στο Faust (Καλαμιώτου 11).

– Πρεμιέρα της παράστασης «Δεν είμαι αυτός που γερνάει μαζί μου…» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Χούντα, στις 9 μ.μ. στο θέατρο Βικτώρια (Μαγνησίας 5).

– Εκθεση αφίσας και ντοκουμέντων για τα 40 χρόνια από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου εγκαινιάζεται στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων  «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή