Κωμικές «ποικιλίες» προσφέρει ο ΣΚΑΪ

Κωμικές «ποικιλίες» προσφέρει ο ΣΚΑΪ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΤΙΕΣ. Στην ελληνική μυθοπλασία στρέφεται ο ΣΚΑΪ. Ο σταθμός του Νέου Φαλήρου εγκαινιάζει την είσοδό του στην ελληνική παραγωγή σειρών με μια «μίνι» κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Παύλο Χαϊκάλη, «Το μεζεδοπωλείο», που υπόσχεται να χαρίσει άφθονες κωμικές «ποικιλίες» στους λάτρεις της κωμωδίας. «Το μεζεδοπωλείο» ανοίγει τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20.50 και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Με φόντο μια αθηναϊκή γειτονιά, όπου βρίσκεται το μαγαζί του Λεωνίδα (Π. Χαϊκάλης) με τη φιλόξενη αυλή, θα βλέπουμε αυτοτελείς κωμικές ιστορίες, δεκάλεπτης διάρκειας. Ο αισιόδοξος και μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει τους λαχταριστούς μεζέδες του, αλλά και σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή του. Μαζί με τον γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο (Κώστας Αποστολάκης), τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα (Κατερίνα Σαβράνη), με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος, και πολλούς guests, εμπλέκεται σε απίθανες περιπέτειες καθημερινής τρέλας. Τη σειρά, που φιλοδοξεί να σκορπίσει το γέλιο, που τόσο έχουμε ανάγκη, γράφει ο Κώστας Καλαφάτης (είχε συνεργαστεί στους«Βασιλιάδες» και σε μια Web σειρά) και σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Προσεχώς θα δούμε πώς θα υποδεχθεί το κοινό την προσπάθεια του ΣΚΑΪ, πάντως το ανάλογης λογικής, όσον αφορά στη διάρκεια, «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» με τους Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου (Mega) βλέπεται ευχάριστα και χτυπάει νούμερα ακόμη και σήμερα όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

Ετσι κι αλλιώς, οι ελληνικές σειρές αποτελούν πόλο έλξης για το τηλεοπτικό κοινό, ξεπερνώντας φέτος το 1 εκατομμύριο τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Σύμφωνα με τη Nielsen την ολόφρεσκη κωμωδία «Το σπίτι της Εμμας» (Mega) στο α΄ επεισόδιο είδαν 1.649.000 τηλεθεατές (38,4% μερίδιο επί των ανοικτών δεκτών), το καλοφτιαγμένο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha) στις δεκαπέντε εμφανίσεις του παρακολούθησαν 1.044.000 τηλεθεατές (23,6%) ενώ τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς «Με τα παντελόνια κάτω» (Mega) σε τρεις εμφανίσεις παρακολούθησαν 1.119.000 τηλεθεατές (26,9%) και τους «Βασιλιάδες» στις πέντε εμφανίσεις τους 1.058.000 τηλεθεατές (26,6%). Αντίστοιχα, τη δραματική καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα» (Mega) σε δεκαεννέα εμφανίσεις είδαν κατά μέσον όρο 1.587.000 τηλεθεατές (33,8%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή