Προτάσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αrthur Τress

Θεσσαλονίκη

Ως το τέλος Ιανουαρίου συνεχίζεται η αναδρομική έκθεση του Arthur Tress με τίτλο «Η φωτογραφία ως μαγική εικόνα. 1956-2006» στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εκθεσιακού κύκλου «Μεγάλοι Δημιουργοί». Παρουσιάζονται μερικές από τις πιο γνωστές σειρές του Αμερικανού φωτογράφου, όπως οι «San Francisco, 1964» και «Tress Facing Up».

ΘΕΑΤΡΟ

«Μόνος με τον Αμλετ»

Πάτρα

Παρατείνονται λόγω επιτυχίας οι παραστάσεις του έργου «Μόνος με τον Αμλετ» στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας. Πρόκειται για μια πρωτότυπη σκηνική ανάγνωση του Αμλετ σε διασκευή για έναν ηθοποιό. Ο Αιμίλιος Χειλάκης ερμηνεύει όλους τους χαρακτήρες της τραγωδίας σε μια απόπειρα επιστροφής στα βασικά στοιχεία της θεατρικής πράξης. Σήμερα στις 6.30 και 9.30 μ.μ. και αύριο στις 8 μ.μ.

ΧΟΡΟΣ

«Ο Καρυοθραύστης»

Θεσσαλονίκη

Η παράσταση του Royal Opera House του Λονδίνου «Ο Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι, στην κλασική χορογραφία και σκηνοθεσία του Peter Wright, προβάλλεται σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστούν οι Laura Morera, Federico Bonelli, Emma Maguire και Alexander Campbell. Σήμερα στις 7 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Οικογένεια Τοτ»

Λάρισα

Το έργο του κορυφαίου Ούγγρου συγγραφέα Ιστβάν Ορκένι «Οικογένεια Τοτ» έχει επιλέξει για την τρέχουσα σεζόν το Θεσσαλικό Θέατρο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Τσιάνος. Με τους ηθοποιούς Πασχάλη Τσαρούχα, Χάρη Σώζο, Φανή Γέμτου κ.ά. Τετάρτη έως Κυριακή στο Θέατρο του Μύλου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Η οδύνη των ανέργων»

Καβάλα

Μια παράσταση βασισμένη στα βιβλία «Η βία της ανεργίας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου και «Το δικαίωμα στην ανεργία» του Πολ Λαφάργκ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Απόψε στις 9 και αύριο στις 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή