Επιλογές για ρεβεγιόν

Ρέιβ πάρτι, ποπ, συναυλίες κλασικής μουσικής για την αποψινή βραδιά

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι βέβαιο ότι η αποψινή παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν θα έχει καμία σχέση με τις άλλες. Θα είναι χωρίς επισκέψεις σε σπίτια φίλων, χωρίς μεγάλα τραπέζια, δεν θα ανεβούμε σε καμία μεγάλη πίστα ούτε θα τρέξουμε κάποιον μίνι μαραθώνιο μέσα στη νύχτα. Μέσα από το σπίτι όμως μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα, με πιζάμες ή μη. Ακόμη και να φτάσετε μέχρι το… φεγγάρι.

Για το φεγγάρι όμως θα χρειαστείτε λίγη ρέιβ μουσική ή μάλλον αρκετή. Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει η μετάδοση του μεγάλου, covid-free, πάρτι «Rave to the Moon» σε δωρεάν live streaming. 

Επιλογές για ρεβεγιόν-1

Ο Βρετανός dj Sk Shlomo μαζί με τους καλεσμένους του διοργανώνουν από τα σπίτια τους μια βραδιά ρέιβ μουσικής και χορού μέχρι το πρωί. Μπορείτε να γραφτείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή μέτρησης βημάτων «Sweatcoin» γιατί οι ρέιβερ έχουν και στόχο: να φτάσουν τα 500 εκατομμύρια βήματα χορεύοντας, καλύπτοντας χονδρικά την απόσταση της Γης από τη Σελήνη. Ειδική καλεσμένη του ρέιβ πάρτι είναι η αστροναύτης της NASA Νικόλ Στοτ.

Επιλογές για ρεβεγιόν-2

Στη «διπλανή» ΕΡΤ1 ο Δήμος Αθηναίων θα αλλάξει χρόνο στις 23.45 με πυροτεχνήματα και βιντεοπροβολές και μετά θα ξεκινήσει το «Jukebox» με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη και τους καλεσμένους τους που θα τραγουδούν μέχρι τις 4 το πρωί.

Αν ψάχνετε κάτι πιο ροκ, εντυπωσιακό, με φωτιές, πυροτεχνήματα, στρας και ποιος ξέρει τι άλλο, αγοράστε ένα εισιτήριο για την online ζωντανή συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα των Kiss σε λίγες ώρες από το Ντουμπάι. Σε online σκηνή θα εμφανιστεί και ο Τζάστιν Μπίμπερ ύστερα από καιρό για μια πρωτοχρονιάτικη συναυλία, όπως και οι BTS που σαρώνουν στην Κ-pop σκηνή.

Επιλογές για ρεβεγιόν-3

Η αποψινή ημέρα είναι και η τελευταία που η Μεγάλη Βρετανία ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Με αφορμή την πρώτη μέρα του Brexit η εικαστικός και νικήτρια της Μπιενάλε της Βενετίας του 2017 Αν Ιμχοφ δημιούργησε ένα έργο που θα προβάλει στις μεγάλες οθόνες του Piccadilly Circus του Λονδίνου και ταυτόχρονα στο YouTube 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.

Στο Circus θα ακολουθήσει η ποιήτρια της ροκ, η Πάτι Σμιθ, σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Η Σμιθ θα παίξει με την μπάντα της για 15 λεπτά τιμώντας τη μνήμη των 100 γιατρών και νοσηλευτών που πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Με την online συναυλία «Hello 2021:UK» το YouTube Originals αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει και στριμάρει ένα line up νέων κωμικών και αστεριών της πλατφόρμας από απόψε το βράδυ. Ανάμεσα στους περφόρμερ που θα εμφανιστούν θα είναι η Ντούα Λίπα και η Βρετανοκύπρια ηθοποιός Νατάσια Δημητρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή