Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 78 ετών, κι έπειτα από μάχη με σύντομη ασθένεια, ο Τζέρι Μάρσντεν (φωτ.), τραγουδιστής των Gerry and the Pacemakers. Ο Μάρσντεν έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’60 μέσα από επιτυχίες όπως το «Ferry Cross the Mersey» και από τη διασκευή του «You’ll Never Walk Alone», η οποία αύξησε τη δημοτικότητα του τραγουδιού και συνέβαλε στο να υιοθετηθεί από την ποδοσφαιρική ομάδα του Λίβερπουλ ως ο ύμνος της.  

(…) Με την κυκλοφορία ενός καινούργιου τραγουδιού υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά οι Foo Fighters του Ντέιβιντ Γκρολ (φωτ.). Το κομμάτι, με τίτλο «No Son of Mine», που θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο δέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος, «Medicine at Midnight» (διαθέσιμο στις 5 Φεβρουαρίου), διαθέτει την ενέργεια παλαιότερων επιτυχιών των Foo Fighters, ενώ οι στίχοι του, σύμφωνα με τον Γκρολ, «στηλιτεύουν την υποκρισία των αυτάρεσκων ηγετών που διαπράττουν εγκλήματα στα οποία υποτίθεται ότι εναντιώνονται». 

(…) Ισως ο γνωστότερος κινηματογραφικός ρόλος της ήταν στην ταινία «Τζέιμς Μποντ: Επιχείρηση κινούμενος στόχος», το 1985, στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς (φωτ.), ωστόσο, η οποία πέθανε προχθές στα 65 της σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, απεχθανόταν τον όρο «Bond girl» και ίσως γι’ αυτό η καριέρα της δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από εκείνη τη συμμετοχή. Εξάλλου, είχε ήδη γίνει γνωστή από έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Οι άγγελοι του Τσάρλι» τη διετία 1980-81, αλλά και από ταινίες όπως «Σίνα: Η βασίλισσα της ζούγκλας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή