Ο Εθνικός Ύμνος από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Ο Εθνικός Ύμνος από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 8:00 π.μ, της 25ης Μαρτίου, η διεθνής σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει ζωντανά τον Εθνικό Ύμνο, στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της ημέρας.

Η τιμητική πρόσκληση στην κ. Ζαννή έγινε από το Γ.Ε.ΕΘ.Α. στη σοπράνο Αναστασία Ζαννή, με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

Η προεδρική φρουρά, μαζί με την μπάντα του Γ.Ε.ΕΘ.Α. (ορχήστρα αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού) και την Αναστασία Ζαννή, θα παραβρεθούν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σε μια υψηλού κύρους και συμβολισμού εκδήλωση.

Σε μια ιστορική στιγμή με συγκινητικό τελετουργικό, την Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ στις 8.00 το πρωί, την Πέμπτη 25 Μαρτίου. 

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή, έχει ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο ανοίγοντας την παρέλαση στην Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, για τέσσερις συνεχείς χρονιές ως τιμώμενη καλεσμένη από την ομογένεια, παρουσία της προεδρικής φρουράς, των ομογενών και των επισήμων φορέων.

Είναι η πρώτη φορά που η Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ελλάδα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή