Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Σπέτσες βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.) για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας μυστηρίου «Knives Out» («Στα μαχαίρια»), που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον. Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο «Knives Out 2», ο Βρετανός ηθοποιός υποδύεται τον ιδιοφυή ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, ενώ στο πλευρό του συμπρωταγωνιστούν οι Κέιτ Χάντσον, Εντουαρντ Νόρτον κ.ά. Η ταινία, σε διανομή του Netflix, αναμένεται να βγει στις αίθουσες εντός του 2022.

(…) Διαφορετικό από εκείνο της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα είναι το τέλος των βιβλίων στα οποία αυτή βασίστηκε, δήλωσε ο συγγραφέας τους Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν στο κανάλι PBS. Ο 72χρονος Αμερικανός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των βιβλίων, δεν διευκρίνισε ποιο ακριβώς θα είναι το φινάλε τους, φαίνεται όμως πως έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι πολλοί θεατές έμειναν απογοητευμένοι από την τελευταία σεζόν της σειράς. 

(…) Τις αντιδράσεις μερίδας σπουδαστών της μουσικής σχολής Julliard προκάλεσε ο διακεκριμένος βιολονίστας Πίνχας Ζούκερμαν, όταν στη διάρκεια ενός masterclass την περασμένη Παρασκευή απευθύνθηκε σε δύο βιολονίστριες ασιατικής καταγωγής, χρησιμοποιώντας εθνικά στερεότυπα. Μεταξύ άλλων, ο Ζούκερμαν τους ζήτησε να «προσθέσουν σάλτσα σόγιας» στο ιδιαιτέρως τεχνικό παίξιμό τους. Το θέμα πήρε διαστάσεις, μέχρι που ο Αμερικανοϊσραηλινός μουσικός απολογήθηκε τη Δευτέρα, τονίζοντας ότι η στάση του χαρακτηριζόταν από «έλλειψη πολιτισμικής ευαισθησίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή