Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγαίνει από τη φυλακή ο Μπιλ Κόσμπι (φωτ.) μετά την απόφαση δικαστηρίου της Πενσιλβάνια που εξέτασε την υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. Ο γνωστός ηθοποιός καταδικάστηκε το 2018 σε 10 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα που είχε ναρκώσει και έχει εκτίσει τα τρία σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Φιλαδέλφεια. Το δικαστήριο της Πενσιλβάνια έκρινε πως ο 83χρονος Κόσμπι δεν είχε δίκαιη δίκη.  

(…) Σε ένα νέο ανέβασμα του έργου «Ερρίκος ο Ε΄» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ θα πρωταγωνιστήσει ο Βρετανός ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός από τον ρόλο του Τζον Σνόου στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones». Η παράσταση θα ανέβει τον Φεβρουάριο του 2022 στο λονδρέζικο θέατρο Donmar Warehouse και θα διερευνά τη διαβρωτική επίδραση της εξουσίας στο άτομο και το ζήτημα της ηγεσίας σε περιόδους κρίσης. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Μαξ Γουέμπστερ.

(…) Ηταν ο μεγάλος αδικημένος των φετινών Γκράμι, όμως οι υπόλοιπες δουλειές του Καναδού μουσικού The Weeknd πάνε καλά. Οπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο κατά κόσμον Εϊμπελ Τεσφάγιε θα συνυπογράψει την παραγωγή και το σενάριο της σειράς «The Idol», που έχει στα σκαριά το κανάλι HBO, στην οποία αναμένεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά θα παρακολουθεί τη ζωή μιας ποπ σταρ και τη σχέση της με τον ιδιοκτήτη ενός κλαμπ του Λος Αντζελες, ο οποίος ηγείται μιας θρησκευτικής σέκτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή