Με τίτλο «Run, Rose, Run»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τίτλο που θυμίζει Φόρεστ Γκαμπ θα κυκλοφορήσει, το 2022, μυθιστόρημα που γράφουν από κοινού ο Τζέιμς Πάτερσον και η Ντόλι Πάρτον. Το βιβλίο θα αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής τραγουδίστριας με ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν της, το οποίο θα είναι την ίδια ώρα και η πηγή της δημιουργικότητάς της. Το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Little Brown σε έντυπο, ηλεκτρονικό και ακουστικό βιβλίο. Παράλληλα η αειθαλής τραγουδοποιός θα κυκλοφορήσει τον ομώνυμο δίσκο με 12 νέα τραγούδια, έμπνευση για τα οποία αποτέλεσε η πλοκή του βιβλίου. Η υπόθεση του βιβλίου προσομοιάζει στα κοινά στοιχεία που έχει η ζωή των δύο δημιουργών: και οι δύο κατάγονται από μικρές πόλεις, είναι αυτοδημιούργητοι και παραπάνω από ευκατάστατοι, επιδεικνύουν φιλανθρωπικό έργο και είναι στα 70 τους χρόνια ακμαίοι.

«Κρίση» 5 εκατ. δολαρίων

«Πονοκέφαλο» για τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House αποτελεί η άλλοτε μεγάλη τους επένδυση, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, ο οποίος, πολιτικά, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Η επένδυση του εκδοτικού οίκου στον Κουόμο ήταν της τάξεως των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για το βιβλίο του «American Crisis», όπου θα περιέγραφε την ομολογουμένως επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας στη Νέα Υόρκη. Οπως έγραψαν οι New York Times, ο Κουόμο έχει πάρει μεγάλη προκαταβολή, ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, και υπάρχει συμφωνία για τη σταδιακή καταβολή της υπόλοιπης αμοιβής του. Ολα όμως έχουν αλλάξει μετά τις καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση και την παραίτησή του. Ο εκδοτικός οίκος σταμάτησε την προώθηση του βιβλίου του, ωστόσο είναι άγνωστο εάν θα διεκδικήσει κάτι από την αποζημίωση που ήδη κατέβαλε.

Τα γενέθλια του Χάρι Πότερ

Πανηγυρικοί αναμένονται οι εορτασμοί για την 25η επέτειο από την πρώτη έκδοση του «Χάρι Πότερ και της φιλοσοφικής λίθου» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ από τον εκδοτικό οίκο Bloomsbury. Ετοιμάζονται νέες επετειακές εκδόσεις με καινούργιες εικονογραφήσεις και επιπλέον, ανέκδοτο, υλικό, που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στο εμπόριο από τον Ιανουάριο του 2022 και θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβριο, οπότε ξεκινούν και τα μαθήματα στο… Χόγκουαρτς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή