Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε μια διάσημη τηλεοπτική συζήτηση των Μισέλ Φουκώ και Νόαμ Τσόμσκι, η παράσταση της Ανι Ντόρσεν «Hello Hi There», που παρακολουθεί δύο ειδικά σχεδιασμένους υπολογιστές να συνομιλούν για την ανθρώπινη φύση και νοημοσύνη, παρουσιάζεται απόψε στο φεστιβάλ SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στις 7.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Η Τάνια Τσανακλίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσιάζουν στο Βεάκειο Θέατρο τη μουσική παράσταση «Τα σχήματα των αστεριών». Στις 9.30 μ.μ., Ηρακλείου 13.

Ο «Ορέστης» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, ανεβαίνει σήμερα και αύριο στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστούν οι Αρης Σερβετάλης, Μαίρη Μηνά, Πάνος Βλάχος, Αιμιλιανός Σταματάκης κ.ά. Στις 9 μ.μ., δάσος Σέιχ Σου.
Εκδήλωση με θέμα «Η συμμετοχή της Κύπρου στην Επανάσταση του 1821 και η πορεία του κυπριακού Ελληνισμού έκτοτε» φιλοξενεί απόψε το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας. Θα μιλήσουν ο υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου Πρόδρομος Προδρόμου, ο Στάθης Σταυρόπουλος και η Ελένη Κριεζή. Στις 8.30 μ.μ., Λιμάνι Υδρας.

Αγαπημένα κομμάτια του τραγουδιστή της τζαζ Τόνι Μπένετ, όπως τα «I Left My Heart In San Francisco», «The Good Life» κ.ά. θα επιχειρήσει να αναβιώσει το κουαρτέτο του Αλέξανδρου Αφολτέρ στο café του Νομισματικού Μουσείου. Κρατήσεις στο 210-3610067. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 12.

Συνεχίζονται στο θέατρο Αλσος οι παραστάσεις της «Ταράτσας του Φοίβου» υπό τον γενικό τίτλο «Summer in the city», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του να υποδέχονται τον Πάνο Μουζουράκη και τον Μανώλη Φάμελο. Στις 8.45 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή