Έρχεται το «City of Stars» του Pepper 96,6
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έρχεται-το-city-of-stars-του-pepper-966-561533683

Έρχεται το «City of Stars» του Pepper 96,6

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του σταθμού με τέσσερα μοναδικά live.

Πέντε αγαπημένοι ηθοποιοί, παρέα με εκλεκτούς guests και μια συναρπαστική μπάντα συναντιούνται στη σκηνή του Gazarte, για τέσσερις βραδιές γεμάτες μουσικές που ακούσαμε και αγαπήσαμε από τη συχνότητα του σταθμού.

Τι σχέση έχει η Κόρα Καρβούνη με τη Celeste; Τραγουδά ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης Maneskin; Πώς μπορούν η Μαρία Διακοπαναγιώτου και ο Μίνως Θεοχάρης να ταιριάξουν τον Frank Sinatra με τους Monophonics; Και καταφέρνει η Εύα Κοτανίδη να θυμάται απ’ έξω όλους τους στίχους της Amy Winehouse;

Όλες οι απαντήσεις, αλλά κι ακόμη περισσότερες μουσικές ερωτήσεις, θα ξεδιπλωθούν στη λαμπερή σκηνή του City of Stars, από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και για 4 απολαυστικές Τρίτες.

Τέσσερα μοναδικά live στο roof stage του Gazarte, που θα μεταμορφώσουν τους αγαπημένους μας ηθοποιούς σε μουσικά αστέρα. Σε αστέρια της πόλης, αλλά και αστέρια του Pepper 96,6.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του σταθμού, το νέο live project του Pepper 96.6 φέρνει 5 αγαπημένα αστέρια της θεατρικής σκηνής στη μουσική σκηνή του Gazarte. Η αποστολή τους, να προσθέσουν λάμψη και νότες στη χαρά μας, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία σε τραγούδια που ακούσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Pepper 96.6, τα τελευταία 10 χρόνια.

Μαζί τους, μια σειρά από εκλεκτούς guests – έκπληξη προσθέτουν τη δική τους αναπάντεχη χροιά σ’ ένα ιδιαίτερο, αλλά και ανατρεπτικό μουσικό project, που θα μας ταξιδέψει από τους Maneskin μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι, από τους Monophonics μέχρι τον Frank Sinatra, από την Celeste μέχρι την Amy Winehouse. Κι από το ουρανόσκεπο roof stage του Gazarte, στα τραγούδια που κέντησαν τον μουσικό ουρανό του Pepper 96.6.

Έναν ουρανό γεμάτο αστέρια.

Ελάτε να τα χαζέψουμε, στο City of Stars.

Από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και για 4 απολαυστικές Τρίτες στις 21.00, στο Roof Stage του Gazarte.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):

Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Μαρία Διακοπαναγιώτου
Mίνως Θεοχάρης
Κόρα Καρβούνη
Εύα Κοτανίδη

+ 2 special guests κάθε Τρίτη

Προπώληση στο viva.gr

Εισιτήρια μόνο για καθήμενους
€10 ελεύθερα / €12 αριθμημένα

Live Starts: 21.00

*Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή