«Αναλώσιμοι 4», αλήθειες και ψέματα

«Αναλώσιμοι 4», αλήθειες και ψέματα

Ενώ οι κινηματογραφικοί αστέρες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής «Αναλώσιμοι 4», χθες προκλήθηκε αρκετός θόρυβος από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς συντελεστών της παραγωγής.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ οι κινηματογραφικοί αστέρες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής «Αναλώσιμοι 4», χθες προκλήθηκε αρκετός θόρυβος από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς συντελεστών της παραγωγής. Η εκπρόσωπος Τύπου του πρότζεκτ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι «οι πληροφορίες και δηλώσεις στον Τύπο αναφορικά με “ατυχήματα” είναι ανακριβείς. Η παραγωγή της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Βέβαια, λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης, δήλωσε στην «Κ» ότι ατυχήματα υπήρξαν. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου ένα μήνα, ένας εργαζόμενος στο στήσιμο των σκηνικών είχε ατύχημα πέφτοντας από τη σκαλωσιά.

Ατυχήματα υπήρξαν, δήλωσε στην «Κ» ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ Πάνος Κουάνης.

Κατέληξε στο νοσοκομείο, από όπου πάντως πήρε σύντομα εξιτήριο. Επιπλέον, πριν από δυο μέρες, δύο από τους κασκαντέρ που χρησιμοποιεί η ταινία δράσης τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, από όπου επίσης έχουν εξέλθει και είναι καλά στην υγεία τους. «Το τραγικό είναι ότι γράφτηκε πως ένας άνθρωπος βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο και παλεύει για τη ζωή του», τόνισε ο κ. Κουάνης, «κάτι το οποίο είναι απολύτως αναληθές και fake news. Δεν ισχύει ούτε ο τόπος (σ.σ. τα Διαβατά) όπου υποτίθεται ότι συνέβη ο δεύτερος τραυματισμός».

Η παραγωγή γυρίζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 83 στρεμμάτων σε στούντιο χολιγουντιανών προδιαγραφών της αμερικανικής εταιρείας Millenium Films.

Πρωταγωνιστούν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Αντι Γκαρσία κ.ά. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ξεκίνησε τους «Αναλώσιμους» το 2010, με την πρώτη ταινία την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή