Netflix – The Adam Project: Μία από τις πιο πλούσιες παραγωγές της σεζόν

Netflix – The Adam Project: Μία από τις πιο πλούσιες παραγωγές της σεζόν

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Netflix έρχεται αυτή την εβδομάδα μία από τις πιο πλούσιες παραγωγές της πλατφόρμας για τη σεζόν που διανύουμε. Ο Ράιαν Ρέινολντς συνεχίζει τη συνεργασία του μαζί της, υποδυόμενος εδώ τον Ανταμ, έναν πιλότο μαχητικού ο οποίος ζει το 2050, ωστόσο βρίσκεται να ταξιδεύει πίσω στο 2022 προκειμένου να «διορθώσει» το μέλλον. Εκεί θα συναντήσει τον νεαρό εαυτό του αλλά και τον πρόωρα χαμένο πατέρα του, με τον οποίο πρέπει να συμφιλιωθεί, ώστε να βρει τη γαλήνη στην υπόλοιπη ζωή του. Ο Σον Λιβάι του «Stranger Things» ισορροπεί μεταξύ δράσης και χιούμορ, ενορχηστρώνοντας το δικό του «Back to the Future»· ο Ρέινολντς από την πλευρά του τα καταφέρνει καλά, έχοντας ακόμη στο πλευρό του αστέρες όπως η Ζόι Σαλντάνα, η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μαρκ Ράφαλο.

Τη συνεργασία ενός πολύ ενδιαφέροντος διδύμου πρόκειται να φέρει το «The Essex Serpent», η νέα σειρά εποχής που έρχεται 13 Μαΐου στην Apple TV. Ο Τομ Χίντλεστον θα συναντήσει εκεί την Κλερ Ντέινς του «Homeland», σε ένα σίριαλ που θα μεταφέρει στην οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα της Σάρα Πέρι. Η Κόρα (Ντέινς), μια χήρα της βικτωριανής εποχής, μετακομίζει σε ένα μικρό χωριό του Εσεξ, εκεί όπου ο Γουίλ (Χίντλεστον) προσπαθεί να αντιπαλέψει τον μύθο και τις προλήψεις γύρω από ένα τρομερό ερπετό που στοιχειώνει την περιοχή.

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις έχει για εμάς αυτόν τον καιρό το HBO Max, το περιεχόμενο του οποίου είναι προσβάσιμο στην Ελλάδα μέσω της πλατφόρμας της Vodafone TV. Η πρώτη αφορά το «Our Flag Means Death», σειρά sitcom η οποία μας πηγαίνει πίσω στο 1717, όπου ο γαιοκτήμονας Στένι Μπονέτ αποφασίζει να παρατήσει τα πάντα και να γίνει… πειρατής. Στην πορεία θα συναντήσει τον περίφημο Μαυρογένη (Τάικα Γουατίτι) και τα πράγματα θα πάρουν τον (θεότρελο) δρόμο τους. Επόμενη στάση Λος Αντζελες της δεκαετίας του 1980, εκεί όπου μια καινούργια δυναστεία των Los Angeles Lakers ετοιμάζεται να κατακτήσει το NBA. Στο «Winning Time», ο σπουδαίος Ανταμ Μακέι αφηγείται μυθοπλαστικά την ιστορία του Μάτζικ Τζόνσον και της παρέας του, σε μια σειρά που υπόσχεται να μην αφήσει παραπονεμένους τους απανταχού μπασκετόφιλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή