Πρόσωπα της Παρασκευής (17/06)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ξεφύγει από τον προϋπάρχοντα μύθο και τους χαρακτήρες του ορίτζιναλ «Πολέμου των Αστρων» θέλει ο Τάικα Γουατίτι (φωτ.), ο οποίος, όπως είναι γνωστό, θα είναι ο επόμενος που θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το φανταστικό σύμπαν του Τζορτζ Λούκας. «Δεν νομίζω πως έχει νόημα να κάνω μια ταινία για τα σχέδια του Μιλένιουμ Φάλκον ή τη γιαγιά του Τσιουμπάκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεοζηλανδός κινηματογραφιστής, ο οποίος θα αφηγηθεί μια δική του ιστορία, τοποθετημένη μεν στον κόσμο του «Star Wars», αλλά δίχως αναφορές στις παλιές ταινίες.

(…) Συνεχίζει τη θριαμβευτική πορεία του στο box office το καινούργιο «Top Gun: Maverick». Η ταινία που έφερε ξανά τον Τομ Κρουζ στην κορυφή της δημοφιλίας, έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων στα αμερικανικά ταμεία και ταυτόχρονα προσπέρασε το «Doctor Strange 2» στην κορυφή των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών του 2022.

(…) Εξι χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο «Lemonade», η Μπιγιονσέ ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ. Το όνομα αυτού «Renaissance», με την κυκλοφορία του να προσδιορίζεται στις 29 Ιουλίου. Η ίδια η Αμερικανίδα σταρ δήλωσε: «Νιώθω ένα συναίσθημα αναγέννησης και θέλω να ενισχύσω αυτήν τη διαφυγή με κάθε τρόπο. Είμαι στο στούντιο εδώ και ενάμιση χρόνο».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT