Πρόσωπα της Τρίτης

Επιασε τόπο η δεύτερη θέση που πέτυχε για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας ο Σαμ Ράιντερ (φωτ.) στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Τορίνο, ύστερα από παροιμιώδεις μέτριες εμφανίσεις

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιασε τόπο η δεύτερη θέση που πέτυχε για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας ο Σαμ Ράιντερ (φωτ.) στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Τορίνο, ύστερα από παροιμιώδεις μέτριες εμφανίσεις. Η EBU ανακοίνωσε χθες ότι η Eurovision 2023 δεν θα γίνει στη φετινή νικήτρια αλλά δυστυχώς ακόμη εμπόλεμη Ουκρανία αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα που τερμάτισε δεύτερη τον Μάιο.

Ολο και συχνότερα τα εικαστικά, η μουσική και η υποκριτική τέχνη συναντιούνται σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις. Ετσι, η ψηφιακή πλατφόρμα για τη σύγχρονη τέχνη Ocula αναφέρει ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάγια Χοκ (φωτ.), κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ, που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Stranger Things», κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το τραγούδι της «Thérèse», που εμπνέεται από τον πίνακα του Μπαλτίς του 1938 «Thérèse dreaming».

Πρόσωπα της Τρίτης-1

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Ντέιβιντ Γουόρνερ (φωτ.). Ο Βρετανός ηθοποιός, που διακρίθηκε τόσο στο θέατρο, υποδυόμενος μεταξύ άλλων και μια πλειάδα σαιξπηρικών χαρακτήρων, όσο και στον κινηματογράφο, ήταν περισσότερο γνωστός για τα στιβαρά χαρακτηριστικά και το επιβλητικό του παράστημα, το οποίο τον έκανε εξαιρετικό σε μια σειρά από δεύτερους ρόλους. Συνεργάστηκε δε στην καριέρα του με πολύ σπουδαίους κινηματογραφιστές σαν τον Τζον Κάρπεντερ, τον Σαμ Πέκινπα, τον Τζέιμς Κάμερον κ.ά.

Πρόσωπα της Τρίτης-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή