Πρόσωπα της Πέμπτης

Τα άκουσε από επίδοξους «εισαγγελείς» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Σωκράτης Μάλαμας (φωτ.) επειδή, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Πέραμα Ρεθύμνου, αξίωσε να κατέβει πανό που έγραφε «Βιαστής είναι», στο πλαίσιο των αντιδράσεων για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα άκουσε από επίδοξους «εισαγγελείς» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Σωκράτης Μάλαμας (φωτ.) επειδή, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Πέραμα Ρεθύμνου, αξίωσε να κατέβει πανό που έγραφε «Βιαστής είναι», στο πλαίσιο των αντιδράσεων για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός τραγουδοποιός σε ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με τις αντιδράσεις, αλλά ζήτησε την απόσυρση του πανό γιατί του αποσπά την προσοχή «πάρα πολύ».

Πρόσωπα της Πέμπτης-1

Η εικοσάχρονη Λέιλα Μότλεϊ (φωτ.) είναι από προχθές η νεότερη συγγραφέας που βλέπει το όνομά της στη μακρά λίστα του λογοτεχνικού βραβείου Μπούκερ. Η Αμερικανίδα επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή του βραβείου για το μυθιστόρημά της «Nightcrawling», που βασίζεται στην αληθινή ιστορία κακοποίησης μιας γυναίκας από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια το 2016. Στους υπόλοιπους δώδεκα υποψηφίους βρίσκεται και ο 87χρονος Αλαν Γκάρνερ, ο οποίος αν κερδίσει το Μπούκερ θα γίνει ο γηραιότερος κάτοχός του. Η βραχεία λίστα θα ανακοινωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

Πρόσωπα της Πέμπτης-2

Το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ακολούθων στο Spotify έσπασε πρόσφατα ο Εντ Σίραν (φωτ.). Προκειμένου μάλιστα να γιορτάσει το εντυπωσιακό επίτευγμα, η ίδια η πλατφόρμα έστειλε στον δημοφιλή καλλιτέχνη ένα σχετικό μπλουζάκι, το οποίο εκείνος με τη σειρά του δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από τον «πρωταθλητή» Σίραν βρίσκονται η Αριάνα Γκράντε και η Μπίλι Αϊλις, με 81,6 και 66,1 εκατ. ακολούθους αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή