Πρόσωπα της Παρασκευής

Με αστέρες μεγάλου μεγέθους σαν τον Τομ Χανκς στον ρόλο του μπαρμπα-Τζεπέτο και με αφηγητή τον Ιαν Μακ Γκρέγκορ ως Σεμπάσταν Τζ. Κρίκετ –ο απολαυστικός μικρός γρύλος– θα κάνει την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο στο Netflix η νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (φωτ.)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αστέρες μεγάλου μεγέθους σαν τον Τομ Χανκς στον ρόλο του μπαρμπα-Τζεπέτο και με αφηγητή τον Ιαν Μακ Γκρέγκορ ως Σεμπάσταν Τζ. Κρίκετ –ο απολαυστικός μικρός γρύλος– θα κάνει την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο στο Netflix η νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (φωτ.). Είναι ένας ολοκαίνουργος «Πινόκιο», βασισμένος στη γνωστή ιστορία του Μάρκο Κολόντι, που, όπως λέει ο σκηνοθέτης, «νομίζεις ότι τον ξέρεις, αλλά δεν τον γνωρίζεις καθόλου».

Πρόσωπα της Παρασκευής-1

Γράφεται επανειλημμένως ότι το διατηρητέο κτίριο της οδού Φειδίου 3, γνωστό ως έδρα του Ελληνικού Ωδείου και το οποίο κατέρρευσε μερικώς την περασμένη εβδομάδα, είχε περιέλθει από το 2006 στο υπουργείο Πολιτισμού. Ωστόσο, συνεργάτες της Λίνας Μενδώνη (φωτ.) μάς ενημερώνουν ότι το ακίνητο παραχωρήθηκε στο ΥΠΠΟ από τον ΕΦΚΑ μόλις φέτος, προκειμένου να ενταχθεί σε πρόγραμμα αποκατάστασης ιστορικών ακινήτων της Αθήνας. Με τη συνδρομή ιδιώτη χορηγού συντάσσονται μελέτες ώστε να ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Πρόσωπα της Παρασκευής-2

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το «Blonde», την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου. Στο κλιπ βλέπουμε την Ανα ντε Αρμας (φωτ.), η οποία υποδύεται τη θρυλική σταρ, να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από σκηνές, άλλες από τις οποίες ξεχειλίζουν από λάμψη και άλλες από… τρόμο· είναι, άλλωστε, γνωστό πως το φιλμ του Αντριου Ντόμινικ θα επιχειρήσει να φωτίσει και μερικές από τις πιο σκοτεινές πτυχές του μύθου της Μέριλιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή