Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Με μια συναυλία της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης», υπό την επιμέλεια του Μανώλη Πάππου και με την ερμηνεία της Μάρθας Φριντζήλα, ολοκληρώνεται απόψε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Aνδρου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια συναυλία της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης», υπό την επιμέλεια του Μανώλη Πάππου και με την ερμηνεία της Μάρθας Φριντζήλα, ολοκληρώνεται απόψε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Aνδρου. Στις 9 μ.μ., Ανοιχτό Θέατρο Χώρας.

Οι «Πέρσες» του Αισχύλου παρουσιάζονται από την Ομάδα Σημείο Μηδέν στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου. Παίζουν οι Eβελιν Ασουάντ, Ντίνος Παπαγεωργίου κ.ά. Στις 9 μ.μ., Σπάρτης 28.

Τον «Βυζαντινό Εσπερινό» και τη «Μικρά Ασία» του Απόστολου Καλδάρα, καθώς και τραγούδια από χώρες των σύγχρονων προσφύγων, περιλαμβάνει η συναυλία «Μνήμη και βαθιά σημάδια» που παρουσιάζεται στο προαύλιο του Βυζαντινού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας. Ενορχήστρωση, Σάκης Κοντονικόλας. Στις 9 μ.μ., Παλιά Πόλη Καλαμπάκας.

Η ατομική έκθεση της Χαράς Αδαμοπούλου με τίτλο «Νους – Σώμα – Περιβάλλον» και με έργα στα οποία ανθρωποκεντρικές φόρμες συνδιαλέγονται με αφαιρετικές σχηματικές αποδόσεις φιλοξενείται μέχρι αύριο στην γκαλερί Poseidon στη Μύρινα Λήμνου. Από τις 10 π.μ., Ποσειδώνος 17.

Eνα μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια, λόγια και εικόνες, που αποτυπώνουν το δράμα της προσφυγιάς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου ο Κώστας Φέρρης και η Θέσια Παναγιώτου. Στις 9 μ.μ., Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

Τη μουσικοκινητική παράσταση «Καντάδα Πόντου» παρουσιάζει στις 9 μ.μ. το σύνολο σύγχρονης μουσικής «Τέτττιξ» (sic), στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης-1
Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και Μάρθα Φριντζήλα στο Φεστιβάλ Ανδρου.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT