Πρόσωπα της Πέμπτης

Μια επιτροπή πολιτικής δράσης (PAC) δώρισε 650.000 δολάρια στο Ιδρυμα Σμιθσόνιαν, με τα περισσότερα από αυτά να διατίθενται για τη δημιουργία πορτρέτων του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ (φωτ.)

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια επιτροπή πολιτικής δράσης (PAC) δώρισε 650.000 δολάρια στο Ιδρυμα Σμιθσόνιαν, με τα περισσότερα από αυτά να διατίθενται για τη δημιουργία πορτρέτων του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ (φωτ.). Οι πίνακες θα μεταφερθούν τελικά στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων στην Ουάσιγκτον, όπου βρίσκονται επί του παρόντος όλα τα άλλα πρόσφατα προεδρικά πορτρέτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το πορτρέτο ενός πρώην προέδρου χρηματοδοτείται από πολιτική οργάνωση.

Πρόσωπα της Πέμπτης-1

(…) Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον (φωτ.) και η κόρη της Τσέλσι Κλίντον παίρνουν συνεντεύξεις από γυναίκες που θαυμάζουν. Η πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών πρωταγωνιστεί στο «Gutsy», μια σειρά ντοκιμαντέρ AppleTV+ σε 8 μέρη, που βασίζεται στο μπεστ σέλερ βιβλίο των Κλίντον: «The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience». Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Πρόσωπα της Πέμπτης-2

(…) Ο 52χρονος Καναδός χορευτής Αρον Ουάτκιν (φωτ.) θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας και θα διαδεχθεί την Ταμάρα Ρόχο τον Αύγουστο του 2023. Ο Ουάτκιν ήταν επί 16 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του Semperoper Ballett στη Δρέσδη και μολονότι ως χορευτής δεν είναι αστέρας του διαμετρήματος της Ρόχο, έχει έως τώρα μια σταθερή και αξιόλογη πορεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή