#ARTACTSFORKIDS: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης για στήριξη παιδιών με αναπηρίες

#ARTACTSFORKIDS: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης για στήριξη παιδιών με αναπηρίες

Η διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να βοηθήσει στο σημαντικό έργο του Συλλόγου «Αμυμώνη»

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο συλλεκτικές εκτυπώσεις και τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης. Αυτά διαθέτει η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη η οποία σε συνεργασία με το ART HUB Athens Cultural Humanitarian Organization διοργανώνει τη διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα #ARTACTSFORKIDS. Σκοπός, η τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Το φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης φιλοδοξεί, με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες και καινοτόμες φιλανθρωπικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να βοηθήσει στο σημαντικό έργο του Συλλόγου «Αμυμώνη».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Μαρίας Φραγκουδάκη, η οποία σκοπεύει να το πραγματοποιεί κάθε χρόνο βοηθώντας παιδιά σε διαφορετικά ιδρύματα και συλλόγους.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 έως τη 1η Ιανουαρίου 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη και με αυτό τον τρόπο να συμβάλει στο σημαντικό έργο του συλλόγου.

Μάλιστα, το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «Αμυμώνη».

Η Μαρία Φραγκουδάκη και το ART HUB Athens με τη συνεργασία τους επιθυμούν να αναδείξουν την Τέχνη ως σημαντικό μέσο κοινωνικής αλλαγής, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε παιδιά να βρουν ξανά την ελπίδα.

#ARTACTSFORKIDS: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης για στήριξη παιδιών με αναπηρίες-1
Μίντια σε καμβά. Έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη

_________________

Η Μαρία Φραγκουδάκη| mariafragoudaki.com

Η Μαρία Φραγκουδάκη ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Νέα Υόρκης. Στη δουλειά της χρησιμοποιεί ποικιλία εικαστικών γλωσσών όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και περφορμανς, για να δημιουργήσει αφηγήσεις που ζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας υλικά που περιλαμβάνουν ύφασμα, γύψο και μπογιά. Τα υλικά και ο πειραματισμός με αυτά, της παρέχει συχνά το αρχικό έναυσμα για ένα έργο. Όντας μητέρα 3 παιδιών πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το #ARTACTSFORKIDS  με σκοπό να βοηθήσει και να ευαισθητοποιήσει μέσω της τέχνης τον κόσμο προς όφελος όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη.

#ARTACTSFORKIDS: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης για στήριξη παιδιών με αναπηρίες-2
Σπάγγος και μπογιά σε καμβά. Έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη

Το ART HUB Athens- Cultural & Humanitarian Organization | arthubathens.org

Το ART HUB Athens αποτελεί έναν Πολιτιστικό- Ανθρωπιστικό οργανισμό, στον  οποίο συναντιούνται και συνεργάζονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με στόχο την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και τη δημόσια δράση. Γνωρίζοντας πως η Τέχνη έχει την δύναμη, να αλλάξει τον κόσμο, στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς της χώρας, ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να διευρύνουν τις δράσεις τους.

Τι κάνει την Αμυμώνη ξεχωριστή; | amimoni.gr

Η Αμυμώνη είναι ο μόνος πανελλήνιος φορέας που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες καλύπτοντας όλο το ηλικιακό τους φάσμα, στηρίζοντας παράλληλα με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους.

Info

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια #ARTACTSFORKIDS και για συμμετοχή στο artactsforkids.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή