Home cinema: «Χάρι και Μέγκαν», «Ενα όμορφο αγόρι»

Home cinema: «Χάρι και Μέγκαν», «Ενα όμορφο αγόρι»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix πριν από μερικές ημέρες και κατάφερε να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα της υπηρεσίας στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής. Τα τρία πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» συγκέντρωσαν συνολικά 81 εκατομμύρια ώρες αναπαραγωγής από την ημέρα που έγινε διαθέσιμη. Η δημοφιλής streaming υπηρεσία ανέφερε ότι περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον κάποιο μέρος του ντοκιμαντέρ. Το «Χάρι και Μέγκαν» είναι η δεύτερη κατά σειράν αγγλόφωνη σειρά της πλατφόρμας με τη μεγαλύτερη επιτυχία την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου στη Βρετανία. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η σειρά «Wednesday», με 341 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Από την πλατφόρμα του Ertflix επιλέγουμε μια δραματική ιστορία με αυτοβιογραφικά στοιχεία. Βασισμένο σε δύο βιογραφικά βιβλία, το «Ενα όμορφο αγόρι» («A Beautiful Boy») διηγείται την πραγματική ιστορία του Νικ Σεφ, ο οποίος σε νεαρή ηλικία εθίστηκε στα ναρκωτικά, και του πατέρα του και γνωστού δημοσιογράφου, Ντέιβ. Στη δύσκολη σχέση πατέρα και γιου πρωταγωνιστής είναι ο «δαίμονας» της εξάρτησης και οι δυο τους πρέπει να βρουν τον δρόμο τους. Οι Στιβ Καρέλ και Τιμοτέ Σαλαμέ «φωτίζουν» τα προβλήματα των χαρακτήρων τους αριστοτεχνικά, με ευαισθησία και ισορροπία.

Στην αφαίρεση πολλών σειρών από την πλατφόρμα του HBO Max προχωράει η εταιρεία Warner Bros Discovery. Η απόφαση ακολούθησε την είδηση ότι οι σειρές αυτές δεν ανανεώνονται για επόμενη σεζόν. Ετσι η «Minx» με πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζόνσον και το «Love Life» (φωτ.) με πρωταγωνίστρια την Αννα Κέντρικ αποχαιρετούν το κοινό τους. Ακόμη μια σειρά που συζητήθηκε πολύ, όταν πριν από μερικά χρόνια έκανε πρεμιέρα, είναι το «Westworld». Παρόλο που χρειαζόταν ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων για να ολοκληρωθεί η ιστορία σωστά, η σειρά δεν θα επιστρέψει. Στη λίστα και το «The Nevers», που φεύγει από το HBO Max εν μέσω της πρώτης του σεζόν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Oπως αναφέρει το Variety, η εταιρεία πήρε την απόφαση για να μειώσει τα έξοδα. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT