Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/06)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (30/06)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας προσκαλεί τον Στάθη Καλύβα, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, πολιτικό επιστήμονα και συγγραφέα, για μια ομιλία με θέμα «Μία Ελλάδα χωρίς καλοκαίρι. Οι επιπτώσεις του τουρισμού στο μέλλον της χώρας». Μιαούλη 454, Λιμάνι Υδρας, στις 20.30.

Η καλλιτεχνική κολεκτίβα Al Limite που προέκυψε από τον πειραματικό θίασο The Living Theatre της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Electric Awakening» (φωτογραφία), μια αντιστροφή του κύκλου της ζωής, από τον θάνατο έως τη γέννηση, με χορογραφημένη κίνηση, ζωντανό ήχο και ακολουθία τελετουργιών. Μέχρι την 1η Ιουλίου. Θέατρο Εμπρός, Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή, στις 21.00.

Γνωστά ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και δικά τους τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μαζί με μια ομάδα πέντε μουσικών στο Gazarte Roof Stage. Βουτάδων 34, Γκάζι, στις 21.30.

Μία ακόμη μαγική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής θα απολαύσουν όσοι αποφασίσουν να δουν τη βουβή και όχι τόσο γνωστή ταινία του Αλφρεντ Χίτσκοκ «The Lodger: A Story of the London Fog». («Ο ενοικιαστής»). Την προβολή θα συνοδεύει με δική του μουσική σύνθεση ο πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης Στάθης Αννινος, με πιάνο, τσέμπαλο και synthesizers. Στις 21.00.

Αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Tiger Lillies εμφανίζονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους Best Off, στο Faliro Summer Theater. Ολυμπιακό Ακίνητο Tάε Kβον Nτο, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT