Rolling Stones: Προαναγγελία νέου άλμπουμ σε…τοπική λονδρέζικη εφημερίδα

Rolling Stones: Προαναγγελία νέου άλμπουμ σε…τοπική λονδρέζικη εφημερίδα

Το συγκρότημα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την κυκλοφορία του 31ου στούντιο άλμπουμ του

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Rolling Stones αποκάλυψαν τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ με μια διαφήμιση για μια υποτιθέμενη επιχείρηση υαλουργίας σε τοπική εφημερίδα του Λονδίνου. 

Η διαφήμιση, η οποία εμφανίστηκε στην εφημερίδα Hackney Gazette, παρέπεμπε σε αρκετά από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος. «Η φιλική μας ομάδα σας υπόσχεται ικανοποίηση» (που παραπέμπει στην μεγάλη επιτυχία του 1965 I Can’t Get No Satisfaction. «Οταν πείτε gimme shelter (επιτυχία του 1969) θα φτιάξουμε τα σπασμένα παράθυρά σας».

Το συγκρότημα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την κυκλοφορία του 31ου στούντιο άλμπουμ του. Το φόντο όμως που χρησιμοποιείται στη διαφήμιση παραπέμπει στο άλμπουμ «Some Girls», του 1978.

Στο κάτω μέρος της διαφημιστικής καταχώρησης αναφέρεται ότι η εικονική εταιρία υαλουργίας Hackney Diamonds «ιδρύθηκε το 1962», κάτι που παραπέμπει στο έτος ίδρυσης της μπάντας.

Η φράση είναι τοπική αργκό για τα σπασμένα γυαλιά – συγκεκριμένα τα θραύσματα που μένουν στο έδαφος μετά τη θραύση βιτρινών αυτοκινήτων και καταστημάτων κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.

Χρησιμοποιείται επίσης το εμβληματικό logo της μπάντας, με την γλώσσα, ως τελεία πάνω από το γράμμα «i» στην λέξη «Diamonds» – λέξη που αναφέρεται επίσης στην ονομασία της πρόσφατης περιοδείας τους, με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από την εμφάνισή τους στην ροκ σκηνή.

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ είναι το πρώτο που κυκλοφορούν οι Stones χωρίς τον ντράμερ τους, Τσάρλι Γουοτς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών, τον Αύγουστο του 2021. 

Με πληροφορίες από BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή