«Η Ζωγραφιά του Θεού», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-ζωγραφιά-του-θεού-με-ελεύθερη-είσο-562763452

«Η Ζωγραφιά του Θεού», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Μια προσφορά της δικηγορικής εταιρείας Καρατζά & Συνεργάτες, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

Η δικηγορική εταιρεία Καρατζά & Συνεργάτες, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, που τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου, διοργανώνει προβολή της ταινίας «Η Ζωγραφιά του Θεού» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό*, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, στις 19:00, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.

* Η είσοδος για την παρακολούθηση της ταινίας είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με δελτίο εισόδου.

 

Λίγα λόγια για την ταινία

“Η Ζωγραφιά του Θεού” αποτελεί μια πολύ τρυφερή και ορισμένες στιγμές προκλητική, κωμωδία όπου όλα μπλέκονται με απρόσμενο τρόπο. Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας τους ξαναφέρνει τον Δημήτρη στην Ελλάδα. Σκοπός του να βάλει την ανάπηρη αδελφή του σε ίδρυμα και να ζήσει ευτυχισμένος με τη σύντροφο του στο πατρικό. Μέσα από συνεχόμενες κωμικές ανατροπές η κοσμοθεωρία του αλλάζει.

Μια πολύ όμορφη, συγκινητική και γεμάτη χιούμορ ταινία, βασισμένη στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Μυλωνά, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και διακριτικά εκπαιδευτική. Ένα εξαιρετικό σενάριο, που προσεγγίζει ένα ευαίσθητo κοινωνικό ζήτημα που είχε πολλά χρόνια να αναφερθεί στον κινηματογράφο. Ακόμη πιο εντυπωσιακό το ότι προσεγγίζει ηθικά, ευγενικά και με αγάπη τον θεατή.

Διακρίσεις και κριτικές

Η ταινία γνώρισε θετικές κριτικές από το κοινό, στην πρεμιέρα στον κινηματογράφο IDEAL τον Μάιο του 2023 με περισσότερους από 700 θεατές. Συμμετείχε στο Φεστιβάλ Nevronas Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης, στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Αυστραλία (GFC),  που την υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου CIFF-23’, απέσπασε το 1ο βραβείο «CYIFF 2023 DIVERSITY & INCLUSION AWARD ως καλύτερη απόδοση συμπερίληψης και διαφορετικότητας και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου Γέφυρες 23’, όπου η πρωταγωνίστρια, Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα απέσπασε το πρώτο βραβείο υποκριτικής «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΕΛΜΗ» και η Εύη Καραδήμα, το πρώτο βραβείο «Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ».

Λίγα λόγια για την Δικηγορική Εταιρία Καρατζά & Συνεργάτες

  • Η δικηγορική εταιρεία Καρατζά & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 1963 και έκτοτε γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη. Από την ίδρυσή της η Εταιρεία εξειδικεύθηκε σε θέματα ημεδαπού και διεθνούς αστικού, εταιρικού, εμπορικού και χρηματοοικονομικού δικαίου, με πελατειακή βάση εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στους ανωτέρω τομείς δικαίου, με έμφαση στο δίκαιο των τραπεζικών συμβάσεων, των αυτοχρηματοδοτούμενων έργων, της κεφαλαιαγοράς, των εξαγορών και συγχωνεύσεων, των ακινήτων, των δημοσίων έργων και προμηθειών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της ενέργειας, στο δίκαιο των διεθνών χρηματοοικονομικών και εμπορικών συναλλαγών, του ανταγωνισμού, στο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων, διανοητικής ιδιοκτησίας, εταιρικής χρηματοδότησης, στο εργατικό δίκαιο, στο τραπεζικό και στο φορολογικό δίκαιο.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή