Ο Mandalorian έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Ο Mandalorian έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Το «Mandalorian», η βγαλμένη από το σύμπαν του «Star Wars» πολύ επιτυχημένη σειρά του Τζον Φαβρό, μεταφέρεται στον κινηματογράφο.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχετε ακούσει αυτό που λένε για την πετυχημένη συνταγή που δεν αλλάζει;

Στη Ντίσνεϊ μάλλον το γνωρίζουν καλά, αφού συνεχίζουν να ποντάρουν σε δοκιμασμένα franchise τα οποία εδώ και δεκαετίες φέρνουν σταθερά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες γενιές φαν.

Το πιο ιστορικό από αυτά, ιδιοκτησίας εδώ και κάποια χρόνια της εταιρείας του Μίκυ, είναι φυσικά ο «Πόλεμος των Αστρων», με τη Ντίσνεϊ να έχει δημιουργήσει αρκετά νέα παρακλάδια του μυθικού σύμπαντος του Τζορτζ Λούκας, χρησιμοποιώντας σαν «βιτρίνα» και την πλατφόρμα του Disney+. Εκεί άλλωστε είδαμε για πρώτη φορά και το «Mandalorian», την πολύ επιτυχημένη σειρά του Τζον Φαβρό, η οποία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση αποκτά πλέον και κινηματογραφική εκδοχή.

Ο Mandalorian έρχεται στη μεγάλη οθόνη-1
Ο Τζον Φαβρό (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το «The Mandalorian and Grogu», όπως υποδεικνύει και ο τίτλος, θα έχει για κεντρικούς ήρωες τον αγαπημένο μασκοφόρο κυνηγό κεφαλών, τον οποίο υποδύεται ο Πέντρο Πασκάλ, παρέα με τον αξιαγάπητο μίνι Γιόντα (Grogu) που τον συντροφεύει.

Οι δυο τους είναι μακράν οι δύο δημοφιλέστεροι ήρωες που το σύμπαν του «Star Wars» έχει παρουσιάσει τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, γεγονός καθόλου τυχαίο φυσικά, σχετικά με την επιλογή να μεταφερθούν και στη μεγάλη οθόνη.

Ο Φαβρό θα αναλάβει ξανά τα σκηνοθετικά ηνία, με τον ίδιο να δηλώνει (προφανώς) ενθουσιασμένος και την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, να υπόσχεται μια ιστορία απολύτως ταιριαστή για τον κινηματογράφο. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT