Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον β’ ημιτελικό

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον β’ ημιτελικό

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί μαζί με Αλβανία, Αρμενία, Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Μάλτα και Ελβετία, ενώ η Κύπρος με Κροατία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Πολωνία, Σερβία και Ουκρανία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον β΄ ημιτελικό θα διαγωνιστεί η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Η κλήρωση για τους ημιτελικούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Μάλμε της Σουηδίας. Στο πλαίσιο της τελετής η διοργανώτρια του φετινού διαγωνισμού παρέλαβε τη «σκυτάλη» από τους διοργανωτές της περσινής Eurovision στο Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια καθορίστηκε σε ποιον ημιτελικό θα ψηφίσουν οι «Big 5» (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία) όπως και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες εξαιρούνται από τη διαδικασία των προκριματικών.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαΐου και οι δεύτεροι στις 9 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στις 9 Μαΐου μαζί με Αλβανία, Αρμενία, Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Μάλτα και Ελβετία, ενώ η Κύπρος θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό μαζί με Κροατία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Πολωνία, Σερβία και Ουκρανία. 

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον β’ ημιτελικό-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT