Κανονικά οι sold out συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη με ένα τραγούδι τους

Κανονικά οι sold out συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη με ένα τραγούδι τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά θα διεξαχθούν οι δύο sold out συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου, που βρίσκονταν στον «αέρα» λόγω του λουκέτου στο Στάδιο.

Την είδηση, μάλιστα, έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα social media, χρησιμοποιώντας και ένα τραγούδι του βρετανικού συγκροτήματος.

Οπως είπε, η επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ δρομολογείται για τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο τα μέσα Απριλίου

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε:

 «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT