Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρατείνεται μέχρι τις 10 Μαρτίου η έκθεση «Αγγελος Γουλανδρής: κοσμοναύτης στη Γη» για τον ιδρυτή του μουσείου και πρωτοπόρο της οικολογίας, που για χρόνια δημιουργούσε αθόρυβα και συστηματικά τα δικά του έργα. Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Λεβίδου 13 και Oθωνος 100, Κηφισιά, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 12.00.

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες» της Ελισάβετ Παπαδοπούλου, στις 20.30, στον Ianos. Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Νίκος Κουρμουλής, ο ψυχίατρος Σάββας Σαββόπουλος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό παρουσία της συγγραφέως. Σταδίου 24.

Ενα επαναστατικό παραμύθι που αντανακλά το ξέσπασμα της οργής για την κοινωνική αδικία και ανισότητα είναι οι «Ληστές» (φωτογραφία) του Φρίντριχ Σίλερ. Το έργο, που ανέβηκε για πρώτη φορά το 1782, σκηνοθετεί ο Ακύλλας Καραζήσης. Βασιλικό Θέατρο, 30ής Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» της Πατρίσια Χάισμιθ παρουσιάζεται στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Παίζουν οι Μιχάλης Συριόπουλος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ηβη Νικολαΐδου. Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, στις 20.00.

Εγκαινιάζεται σήμερα η ομαδική έκθεση χαρακτικής, αποτέλεσμα του Open Call του 2023, με τίτλο «Οικιακή πανίδα» και είναι αφιερωμένη σε όλα τα ζώα που εξημερώθηκαν από τον άνθρωπο. Χώρος Τέχνης Εκτός, Ι. Δροσοπούλου 17 Α, Κυψέλη, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT