Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έξι πρόσωπα του έργου «Μήδεια» του Τσέχου συνθέτη Γίρι Αντονίν Μπέντα θα ενσαρκώσει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με τη σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, σε μουσική διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου. Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, στις 21.00.

Η παρουσίαση των τραγουδιών «Canciones Espanolas Antiguas» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα που ερμηνεύει η μέτζο σοπράνο Ιωάννα Καλογεράκη (φωτογραφία) θα γίνει με τη μορφή μουσικού – ποιητικού αναλογίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην κιθάρα ο Δημήτρης Καρβέλης. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Ζωγράφος και Γεωργία Καρλατήρα. Είσοδος ελεύθερη. Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής, στις 20.30, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Ενα σπάνιο σχήμα με τρία κορυφαία τενόρα σαξόφωνα, τους Τόνι Λάκατο, Γκίλαντ Ατζμον και Γιοχάνες Μίλερ, τον Ράντολφ Μάθιους στα φωνητικά, τον σπουδαίο Γιώργο Κοντραφούρη στο πιάνο, τον Γρηγόρη Θεοδωρίδη στο μπάσο και τον Ενζο Ζιρίλι στα ντραμς, θα εμφανίζεται από σήμερα και μέχρι τις 4 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club. Τριβωνιανού 17, Μετς, Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30, Κυριακή και Δευτέρα στις 21.30.

Εναρξη σήμερα για τα «Τα μαγικά βουνά» που μιλούν για την ιστορία του αντάρτικου θεάτρου κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης, εστιάζοντας στη μαγική στιγμή που η ουτοπία πήρε σάρκα και οστά. Κείμενα: Γιώργος Κοτζιούλας, σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγαρτζίδης, Δέσποινα Αναστάσογλου. Παίζουν: Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αρης Λάσκος, Βίκυ Κατσίκα. Θέατρο του Νέου Κόσμου – Δώμα, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στις 21.00.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Σταύρος Σιόλας θα εμφανίζονται μαζί για όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την πορεία τους. Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, στις 22.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT