Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Duo Yūgen, το ντούο της πιανίστας Ελένης Νταφέκα και του σολίστ στο βιολί Λαέρτη Κοκολάνη, θα παρουσιάσουν τα «Τέσσερα ρομαντικά μουσικά κομμάτια», έργο 75 του Ντβόρζακ, τη μουσική από το μπαλέτο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σεργκέι Προκόφιεφ και τη σουίτα «Σεχραζάντ» του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ. Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος, Μουσική Βιβλιοθήκη. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20.30.

Είναι ένα μονόπρακτο πείραμα για την καλοσύνη, όπως αναφέρει ο συγγραφέας του, Θανάσης Τριαρίδης. Ο χώρος του πειράματος, μια θεατρική σκηνή. Οι θεατές, μέρος του πειράματος. Μια γυναίκα κι ένας άντρας· ένας παίκτης, ένας χειριστής. Το «Lebensraum ή αλλιώς ζωτικός χώρος», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη με τη Βερόνικα Αργέτζη και τον Βασίλη Κανελλόπουλο, παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη. Θέατρο Αθήναιον, λεωφόρος Βασιλίσσης Ολγας 35, στις 21.00.

«Αγόρια και κορίτσια παίζουνε χωριστά; Δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά;». Η νεανική ομάδα «Συντεχνία του Γέλιου» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την κωμωδία του Φόλκερ Λούτβιχ «Είμαστε πάτσι» (φωτογραφία), σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι. Κάθε Κυριακή στις 14.30 στο Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι.

Την ομαδική έκθεση «Αστικά μονοπάτια» παρουσιάζει η γκαλερί Thalatta.art. Πρόκειται για ένα ταξίδι στον κόσμο των περιηγητών με τη συμμετοχή των εικαστικών Θωμά Γαλάτου, Τζένης Δούπη, Μαριλένας Κρανιώτη, Αγγελικής Λόη, Δήμητρας Μαλταμπέ, Κωνσταντίνας Μπαρμπαρή, Βικτώριας Νταρίλα. Εως τις 16 Μαρτίου. Χρήστου Λαδά 5-7, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 20.00 και Τετάρτη και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 18.00.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Στη μοναξιά της τσιμεντένιας ζούγκλας» από την ομάδα Μικρή Βιομηχανική. Κείμενο – σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Τσίτσος. Θέατρο Τόπος Αλλού, Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT