Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσιάζεται σήμερα στο βιβλιοπωλείο Zatopek το βιβλίο του Κώστα Γανωτή «Μαμά εγώ δεν είμαι εγώ». Θα συμμετέχουν οι Μικέλα Χαρτουλάρη, Αθηνά Ραπίτου και ο Αγγελος Παπαδημητρίου, ενώ συντονίζει η Κυριακή Μπεϊόγλου. Παναγή Τσαλδάρη 209, Καλλιθέα, στις 20.00.

«Επεθύμησα, είπα, από καρδίας, αλλά εκοίταξα τους τοίχους του σπιτιού, όπου με εκρατούσαν κλεισμένην, εκοίταξα τα μακρά φορέματα της γυναικείας σκλαβίας και ενθυμήθηκα πως είμαι γυναίκα…», το απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της Ελισάβετ Μουτζάν-Μαρτινέγκου αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία από 59 εικαστικούς έργων που εκτίθενται από σήμερα στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 18.00 έως τις 22.00.

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδελφές που έμεναν μακριά. Η παράσταση «170 τετραγωνικά» (φωτογραφία) του Γιωργή Τσουρή έπειτα από 5 χρονιές παίρνει νέα παράταση. Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης. Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασ. Σοφίας, στις 20.30.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με σπάνια φωνή, διεθνή καταξίωση και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Σαβίνα Γιαννάτου θα εμφανιστεί τέσσερις Τρίτες του Μαρτίου με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και τίτλο «Πάω να πω στο σύννεφο». Συμμετέχουν: Φώτης Σιώτας βιολί, Σπύρος Μάνεσης πιάνο, Τάσος Μισυρλής βιολοντσέλο, φωνή, Μαρίνος Γαλατσινός κλαρινέτο. Θέατρο Αλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη, στις 21.00.

Σε πόλη της Ευρώπης ζουν ο Ιρακινός Σαΐντ και η σύντροφός του, η Ιρανή Χαγιάτ. Ενας άνδρας κάνει λάθος στη διεύθυνση, μπαίνει στο σπίτι τους και βρίσκεται ξαφνικά όμηρος του Σαΐντ. Η παράσταση «Φωτιά και νερό» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου παρουσιάζεται στο Μικρό Γκλόρια. Ιπποκράτους 7, στις 21.15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT