Το καλοκαίρι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και της Εμα Στόουν

Το καλοκαίρι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και της Εμα Στόουν

Η ταινία περιλαμβάνει στο καστ «κλασικά» ονόματα των ταινιών του Λάνθιμου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Kinds of Kindness» είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι. Ο Ελληνας σκηνοθέτης μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Poor Things» συνεργάζεται ξανά με την ηθοποιό, Εμα Στόουν

Συγκεκριμένα, η Searchlight, το στούντιο που διανέμει την ταινία, την πρόσθεσε στο ημερολόγιο προβολών της στις 21 Ιουνίου.

Αν και η πλοκή παραμένει άγνωστη, το «Kinds of Kindness» είναι μια ταινία που περιλαμβάνει στο καστ «κλασικά» ονόματα των ταινιών του Λάνθιμου, όπως οι Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουάλεϊ από το «Poor Things» και ο Τζο Αλγουιν από το «Favorite». Οι Τζέσι Πλίμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σέιφερ θα συμπληρώσουν το καστ.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει γράψει και άλλες γνωστές ταινίες όπως «Ο Αστακός», ο «Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» και «Κυνόδοντας». Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

Το «Kinds of Kindness» είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ της Στόουν και του Λάνθιμου με τελευταία το «Poor Things». Η ταινία που διανέμεται επίσης από τη Searchlight, κέρδισε συνολικά τέσσερα Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία παραγωγής και κοστουμιών. 

Με πληροφορίες από Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή