Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα και με ελεύθερη είσοδο μας προσκαλεί το ΚΠΙΣΝ για την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα. Την Κυριακή από τις 12.00 ζωντανή μουσική από τους Jaguar Bombs και Bloco Swingueira, ενώ στις 11.00 θα λειτουργήσει εργαστήρι με κατασκευή μασκών. Καθαρά Δευτέρα ο Λάμπρος Λιάβας επιμελείται ένα πρόγραμμα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Αν μια μέρα ξυπνήσεις και όλα αυτά που φοβάσαι έχουν ήδη συμβεί, τότε δύο εκδοχές υπάρχουν: ή να μη φοβάσαι τίποτα πια ή να επινοήσεις καινούργιους φόβους. Η παράσταση «Γύρισε πίσω» (φωτογραφία), που ξεκινάει σήμερα, είναι μια μαύρη κωμωδία πάνω σε απίθανα τρομακτικά σενάρια που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε κάνει για το μέλλον. Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, στις 18.15, Κυριακή στις 21.15.

Πρεμιέρα απόψε για την παράσταση «Τι είναι αυτό που με κάνει αγόρι;» – Αναπαραστάσεις της ανδρικής ταυτότητας ή και όχι. Μια performance με θέμα τις αναπαραστάσεις της αρρενωπότητας στη ζωή μας, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Αδάμου και κείμενο του Γιώργου Νικολαΐδη, με τη Life After Death Theatre Company σε συνεργασία με την Gender Alliance Initiative. H.ug (Human Underground), Μελιταίων 14, Πετράλωνα, στις 21.00, Κυριακή στις 20.00.

Με αφορμή την 25η Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων μέσω του ΟΠΑΝΔΑ και η Μαιρηλί Χαραμή παρουσιάζουν την έκθεση «Σημαίες μας, Πανιά περίλαμπρα, Σημάδια ιστορικά». Πρόκειται για μια σπάνια συλλογή πανιών που σημάδεψαν ιστορικές στιγμές στον ελλαδικό χώρο. Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, Σάββατο και Κυριακή, από τις 10.00 έως τις 15.00.

Με σχεδόν 30 χρόνια στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανιστεί σήμερα στον Σταυρό του Νότου, στην κεντρική σκηνή, παρουσιάζοντας σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα του. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, στις 22.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή