Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Ετους Τσεχικής Μουσικής 2024, το Σύγχρονο Ωδείο Τέχνης Αθηνών και το Τσεχικό Κέντρο Αθηνών θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής με έργα Σμέτανα, Ντβόρζακ, Γιάνατσεκ, Μαρτινού. Θα λάβουν μέρος οι σπουδαστές του ωδείου και η Μπάρμπαρα Μαρία Ουίλι, τσεμπαλίστρια, που μαζί με τη φλαουτίστρια Σοφία Μαυρογενίδου θα ερμηνεύσουν έργα από το κοινό τους ρεπερτόριο. Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», στις 19.00.

Ο καταιγιστικός μονόλογος του Ζουζέπ Μαρία Μιρό «Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί σε αυτό το μέρος» κάνει πρεμιέρα σήμερα, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, με τον Αργύρη Ξάφη να ερμηνεύει όλους τους ρόλους γύρω από το νεκρό σώμα ενός έφηβου αγοριού. Θέατρο Θησείον, στις 21.00.

«Αν ο σκοπός της ψυχής είναι η αγάπη και η ένωση, τότε το άγγιγμα είναι το μέσον που καταργεί τα σύνορα της προσωπικής ακεραιότητας», σημειώνει η ζωγράφος Αλεξάνδρα Μπαρή με αφορμή την ατομική έκθεση ζωγραφικής της που μόλις εγκαινιάστηκε με τίτλο «Ανάμεσα» (φωτογραφία). Επιμέλεια: Νιόβη Κρητικού. Μετς, Κέντρο Τεχνών, Ευγενίου Βουλγάρεως 6, έως 6/4.

Το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι εκδόσεις Καστανιώτη θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Ηλία Παπαμόσχου «Ανάληψη». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο Θωμάς Κοροβίνης και η Εύη Κουτρουμπάκη. Λαϊκή βιβλιοθήκη «Δαμιανού Κυριαζή», Κωνσταντά 137 – Κ. Καρτάλη, Βόλος, στις 19.30.

Για τέσσερις Παρασκευές επιστρέφει η τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου με τη χαρακτηριστική φωνή στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος. Ωρα προσέλευσης: 21.30, ώρα έναρξης: 22.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή