Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Βλάση Αγτζίδη «Μεταξύ Σεβρών και Λωζάννης. Πλευρές της μικρασιατικής τραγωδίας», διοργανώνεται συζήτηση με θέμα τις διεθνείς συνθήκες στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Εκτός από τον συγγραφέα θα συμμετάσχουν οι Χρύσανθος Σαρλής, πρ. δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Βέργος, διεθνολόγος, Γιώργος Ζούμπος, μαθηματικός. Πλους Βιβλιοπωλείον, Νικηφόρου Θεοτόκη 91, Κέρκυρα, στις 19.30.

Για μία μόνο παράσταση θα ανέβει το έργο της Κλερ Ουμπέρ «As we drove short short horizon-lines» (φωτογραφία), ένα ταξίδι μέσα στην ποίηση, στη χορογραφία, στον ήχο και στη μουσική, αντλώντας από την ανθρώπινη εμπειρία τού διαρκώς μεταβαλλόμενου «εδώ» εκείνων που δεν «στεριώνουν» πουθενά. Συμμετέχουν οι Σταλίν Μπέικ, Κλερ Ουμπέρ και Φίλιπα Μπάβτσεβιτς. Θέατρο Rabbithole, Γερμανικού 20, στις 21.00.

Ο Ιωάννης Καραμπέτσος, γνωστός και ως Sake, αναδείχθηκε στην Αθήνα ως καλλιτέχνης του γκράφιτι. Μετά την έκθεσή του «Art crimes» το 2019 στο Σύνταγμα, εκθέτει και πάλι με τίτλο «Street love» στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, Σκουφά 5, Κολωνάκι. Εγκαίνια σήμερα 18.00 έως 22.00.

Εργα μεγάλων διαστάσεων ακρυλικά παρουσιάζει ο Αλέξης Κόρμπης στην τρίτη ατομική του έκθεση, όπου συνεχίζει να δημιουργεί τολμηρά ρεαλιστικές φιγούρες και ψυχεδελικά μοτίβα. Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Γλύκωνος 4, στις 19.00. Διάρκεια έως τις 11 Μαΐου.

Οι Seeds, το σχήμα των αδελφών Μιχάλη και Χρήστου Καλκάνη, θα εμφανιστούν στην ενότητα «Behind the curtains», μια σειρά συναυλιών για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό θεατών στο Αρτζεντίνα Music Bar. Κωλέττη 40, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή