Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαίνια απόψε στον Λόφο art project της μόνιμης συλλογής των δύο καλλιτεχνών, Πάνου Σαραφιανού και Μαίρης Χατζηνικολή, μια αναδρομή στο έργο τους από τον φωτογραφικό ρεαλισμό στην πλήρη αφαίρεση και την αναζήτηση του φωτός. Βελβενδού 39, Κυψέλη, στις 18.00.

Κροκόδειλους από τα βάθη της ζούγκλας, τρομακτικά πλάσματα της θάλασσας, χορευτές με σπαθιά, αστροναύτες και έναν γιγαντιαίο… χιμπαντζή περιλαμβάνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δικαίου Χατζηπλή «Στην κρυψώνα του γιγαντιαίου χιμπαντζή» σε εικονογράφηση της Μυρτώς Δεληβοριά. Βιβλιοπωλείο Boobooki, Αισχύλου 29 και Κοντούλη, Ελευσίνα, στις 18.00.

Το άλμπουμ «Vin Doux» το περιγράφουν οι δημιουργοί του σαν μια ιστορία μουσικής και ανθρώπινης συγγένειας και θα το παρουσιάσουν απόψε στο Jazzét Music Hall. Ο Γιώργος Κοντραφούρης (φωτογραφία) στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο και ο Θάνος Χατζηαναγνώστου στα ντραμς συμπράττουν με τον Laurent Maur στη χρωματιστή φυσαρμόνικα. Στρατηγού Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.30.

Αντλώντας έμπνευση από την περιοδική έκθεση που φιλοξενεί, «Ο νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου», ο κύκλος σειράς συναυλιών τζαζ στο μουσείο παρουσιάζει τη συναυλία με τίτλο «Mediterranean Touch» με τους Human Touch. Το αγαπημένο σχήμα με τα 28 χρόνια ζωής αποτελείται από τον Ντέιβιντ Λιντς στο σαξόφωνο, τον Σταύρο Λάντσια στο πιάνο και τον Γιώτη Κιουρτσόγλου στο μπάσο. Ιδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, στις 20.30.

Την ευρωπαϊκή περιοδεία του κλείνει ο Leon of Athens με ένα live στο Gazarte Ground Stage και εκλεκτούς καλεσμένους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, θα ακολουθήσει dj set στις 21.30. Εναρξη στις 22.30. Βουτάδων 34, Γκάζι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή