Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νεαρή γυναίκα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης. «Ο γάμος» του Μάριου Ποντίκα, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη από την ομάδα Νάμα, παρουσιάζεται στο θέατρο Επί Κολωνώ. Παίζουν οι Ηλίας Βαλάσης, Μαρία Κάτσενου, Στέλιος Δημόπουλος, Αθανασία Κουρκάκη, Ελωρίς Αλπανίδου. Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, στις 21.00.

Το πρώτο Jazz breeze festival παρουσιάζεται στην Αθήνα με την εμφάνιση του S.Α New Quartet. Ο πιανίστας και συνθέτης Στάθης Αννινος μαζί με το νέο του κουαρτέτο θα εμφανιστούν στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής «Λίλιαν Βουδούρη» με ένα πρόγραμμα που ακροβατεί ανάμεσα σε πρωτότυπες μουσικές και διασκευές αγαπημένων μουσικών θεμάτων, από ένα ευρύ στυλιστικό φάσμα. Στις 21.00, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μια νέα ματιά στην κλασική Τζέιν Εϊρ, την ηρωίδα της Σαρλότ Μπροντέ, προσπαθεί να δώσει η παράσταση «Jane» (φωτογραφία) της Κατερίνας Μαυρογεώργη. Παίζουν οι Νάνσυ Σιδέρη, Δημήτρης Δρόσος, Βίκυ Κυριακουλάκου. Θέατρο Θησείον, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή, στις 21.00.

Εγκαινιάζεται σήμερα η ομαδική έκθεση «Θυμήσου, Σώμα» με αφετηρία το ποίημα του Κ. Π. Καβάφη και με έργα των Lynda Benglis, Γεώργιου Μπουζιάνη, Κωνσταντίνου Δημητριάδη, Dorothy Iannone, Kalos&Klio, Yves Klein, Tracey Emin, Εδουάρδου Σακαγιάν, Lucas Samaras, Takis, Πάνου Τσαγκάρη, Γιάννη Τσαρούχη και Raed Yassin. Kalfayan Galleries, Χάρητος 11, στις 18.00.

Το κλασικό έργο του Οθέλλου όχι ως μια «τραγωδία ερωτικής ζήλιας», αλλά μια ιστορία πατριαρχικής βίας που ζωντανεύει επί σκηνής και συνομιλεί ευθέως με το σήμερα, παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Τ σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη. Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή