Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Παρασκευή, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου των Δημήτρη Π. Σωτηρόπουλου και Ευάνθη Χατζηβασιλείου «Στρεβλή πορεία. 1960-1974: Πολιτική και κουλτούρα από τη δεκαετία του ’60 στη δικτατορία». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ειρήνη Καραμούζη, καθηγήτρια του Σέφιλντ, και ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης. Συντονίζει ο Γιάννης Κουτσομύτης. Μασσαλίας 22, στις 19.00.

Αυτή την Κυριακή κλείνει ο κύκλος των παραστάσεων (μετά δύο χρόνια επιτυχίας) για τον «Μισάνθρωπο» (φωτογραφία) του Μολιέρου με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Στον ρόλο της δαιμονικής Σελιμέν, η Ευγενία Σαμαρά. Παίζουν οι Στέλιος Ιακωβίδης, Αθηνά Μουστάκα, Θάνος Μπίρκος, Φωτεινή Αθερίδου. Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, Σάββατο 18.00 και 21.00 και Κυριακή στις 20.00. Θέατρο Εμπορικόν, Σαρρή 11.

Το 4ο International Jazz Solo Piano Festival 2024, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κιθαρίστα και συνθέτη Λευτέρη Χριστοφή, διεξάγεται αυτές τις ημέρες, και σήμερα δύο εξαιρετικοί Ελληνες πιανίστες θα παρουσιαστούν στο κοινό. Ο λόγος για τους Θανάση Βαλσαμή και Αλέξανδρο Λυκοθανάση. Jazzét Music Hall, Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.00.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής Δημήτρης Παπανικολάου θα παρουσιάσει σήμερα το βιβλίο του «Ολοι μοναδικοί, όλοι ίσοι». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Νίκος Συρίγος, δημοσιογράφος, και η πρώην διεθνής παίκτρια του μπάσκετ Εβίνα Μάλτση. Αίθουσα εκδηλώσεων στον 5 όροφο του Public, Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, στις 19.00.

Αν δεν είχατε καταφέρει να δείτε την παράσταση «Goodbye, Lindita», σε σκηνοθεσία Μάριο Μπανούσι, του Εθνικού Θεάτρου έχετε ακόμη πιθανότητες. Πρόκειται για μια σπάνια παράσταση για την απώλεια, που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, σε μια εντυπωσιακή δραματουργία. Εθνικό Θέατρο – θέατρο Rex, Πανεπιστημίου 48. Εως τις 20 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή