Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από 4 έως 6 ετών έχει σχεδιάσει γι’ αυτή την Κυριακή το εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Με αφορμή το παραμύθι «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», τα παιδιά θα μάθουν περισσότερα για τα πουλιά και τις φωνές τους. Ωρα έναρξης 11.00 και 12.30. Λεβίδου 13, Κηφισιά.

Το φεστιβάλ Psaroloco (φωτογραφία) ξεκινά σήμερα με ταινίες μικρού μήκους για παιδιά από 4 ετών και μέχρι νέους 18 ετών με πλήρες πρόγραμμα, με προβολές και πάνελ που περιλαμβάνει 52 ταινίες από 17 χώρες με θέματα όπως ισότητα, ενσυναίσθηση, οικολογική συνείδηση, διαπολιτισμικός διάλογος. Εναρξη στις 11.00. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

Με ένα πολιτιστικό διήμερο, ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Η Ιερά Πόλις» τιμά την 198 επέτειο της ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου. Σήμερα στις 19.30 θα μιλήσει ο συγγραφέας Παντελής Μπουκάλας, ενώ το σύνολο Libro Coro θα ερμηνεύσει ποίηση του Διονυσίου Σολωμού μαζί με την υψίφωνο Βίβιαν Ντάγκλας. Αύριο, στις 11.00, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στη Μητρόπολη Αθηνών. Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, Δαφνομήλη 1.

Παράταση παραστάσεων για τον «Ατλαντα» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη, ένα έργο που ερευνά τις ψυχές τριών πλασμάτων που είναι χαμένα στην αιώνια λήθη και ταυτόχρονα γνωρίζουν τον πυρήνα και τη σκέψη όλου του σύμπαντος. Ξεκινούν από την αρχή και υφαίνουν στη συνέχεια τον δικό τους μύθο για τη μοναξιά. Συμμετέχουν οι Πάνος Αργυρόπουλος, Μαρία Μαντά, Εύη Χρόνη. Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 21.00. PalmTree Multinfuntional Center of Arts, Κριναγόρου 13.

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Αρμάο (1959-2015) θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο πατάρι του Gutenberg, όπου φίλοι και συνεργάτες θα συζητήσουν για τον ποιητή, τον φιλόλογο, τον επιμελητή. Διδότου 37, στις 12.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή