Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου της Ιουλίτας Ηλιοπούλου «Γη Μήτηρ» θα γίνει σήμερα στο Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Πάολα Μαρία Μινούτσι, ενώ θα απαγγείλει η ποιήτρια. Στο πιάνο η Μαρία Παπαπετροπούλου και στο τραγούδι η Αρτεμις Μπόγρη. Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, στις 19.00.

Για δύο μόνο παραστάσεις σήμερα θα ανέβει στο θέατρο Οροφως, στην Πάτρα, «Η μάνα αυτουνού… Ελλη Ζάχου Ταχτσή». Ο μονόλογος της Κικής Μαυρίδου αναφέρεται στη ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή, μιας ανυπότακτης γυναίκας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη με τη βραβευμένη Ράνια Σχίζα (φωτογραφία) στον ομώνυμο ρόλο. Στις 19.00 και 21.15, λεωφ. Οθωνος – Αμαλίας 112.

Την επιτυχημένη πορεία του κλείνει σήμερα η παράσταση «Ο γάμος» του Μάριου Ποντίκα, σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη. Επί σκηνής οι Ηλίας Βαλάσης, Μαρία Κάτσενου, Στέλιος Δημόπουλος, Αθανασία Κουρκάκη, Ελωρίς Αλπανίδου. Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, στις 21.00.

«Το φαγητό», πέρα από την καθαρά βιολογική, η ανθρώπινη ανάγκη για τροφή, αποκαλύπτει και παραπέμπει σε περισσότερες από μία μορφές πείνας. Ενα δυνατό και ιδιότυπο κείμενο της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας είναι η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιόλιου στο θέατρο ΠΛΥΦΑ, Κτίριο 7Γ, Κορυτσάς 39, Βοτανικός, στις 21.15.

Στον Λευτέρη Παπαδόπουλο είναι αφιερωμένη η συναυλία της Μπέττυς Χαρλαύτη σε μουσική διεύθυνση και ενορχηστρώσεις του Αγγελου Ηλία μαζί με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων. Ολύμπια- Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή