Τζόνι Κας: 11 άγνωστα τραγούδια κυκλοφορούν στις 28 Ιουνίου

Τζόνι Κας: 11 άγνωστα τραγούδια κυκλοφορούν στις 28 Ιουνίου

Ο αστέρας της κάντρι ηχογράφησε πρόχειρα τα τραγούδια το 1993, χωρίς όμως να προλάβει να τα ολοκληρώσει. Ακούστε το τραγούδι Well Alright που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντεκα τραγούδια που ο αστέρας της κάντρι Τζόνι Κας ηχογράφησε πρόχειρα το 1993, χωρίς όμως να προλάβει να τα ολοκληρώσει, θα κυκλοφορήσουν στις 28 Ιουνίου, σε ένα νέο δίσκο με τίτλο «Songwriter». Ενα από τα τραγούδια με τίτλο Well Alright, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Τρίτη.

Τα τραγούδια επαναηχογραφήθηκαν από μια ομάδα μουσικών που είχαν συνεργαστεί με τον Τζόνι Κας κατά το παρελθόν, όπως ο κιθαρίστας Μάρτι Στιούαρτ, ο ντράμερ Πιτ Αμποτ και ο μπασίστας Ντέιβ Ρόι.

Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν επίσης, ως guest, ο τραγουδιστής της κάντρι Βινς Γκιλ και το ροκ συγκρότημα Black Keys. Οι φωνητικές εκτελέσεις του Κας, από το demo του 1993, έχουν προστεθεί στις νέες ηχογραφήσεις.

Συμπαραγωγός του έργου είναι ο γιος του διάσημου καλλιτέχνη, Τζον Κάρτερ Κας, μαζί με τον Ντέιβιντ «Φέργκι» Φέργκιουσον. 

«Κανείς δεν παίζει τα τραγούδια του Κας καλύτερα από τον Μάρτι Στιούαρτ ενώ ο Ντέιβ Ρόι έπαιζε με τον μπαμπά για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Τζον Κάρτερ Κας. 

Μεταξύ άλλων, τα τραγούδια καταπιάνονται με βιώματα του καλλιτέχνη όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά, καθώς και με ζητήματα όπως η κατάσταση του πλανήτη. Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνι Κας πέθανε το 2003 από επιπλοκές λόγω διαβήτη. 

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή