Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική ημερίδα, γεμάτη από ζωγραφική και κινηματογράφο, ξεκινά σήμερα και είναι αφιερωμένη σε έναν σπάνιο καλλιτέχνη και μια μοναδική τέχνη. Η αφορμή είναι τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γ. Βακιρτζή (1923-1988) με τίτλο «Ο “μάστορας” της κινηματογραφικής γιγαντοαφίσας». Κτίριο Παλαιού Χημείου ΕΚΠΑ, Σόλωνος 104, στις 10.00.

Στις αρχές του 2000, μια νεαρή κοπέλα από τη Βέροια εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο σύντροφός της, δηλώνοντας συντετριμμένος πως δεν γνωρίζει τίποτα, την αναζητεί. «Ο συνεργός», σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Χριστοδούλου, ολοκληρώνει την Κυριακή 28 Απριλίου τον δεύτερο επιτυχημένο κύκλο του στο θέατρο Επί Κολωνώ. Παίζουν οι Χρήστος Κοντογεώργης, Φανή Παναγιωτίδου, Μαρία Προϊστάκη, Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, στις 21.15.

Ενα αφιέρωμα στα ερωτικά ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα θα παρουσιάσουν ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Χρήστου με τον ίδιο στο πιάνο και την ορχήστρα του και η Διονυσία Καρόκη (φωτογραφία) με τίτλο «Μουσικά ερωτικά μονοπάτια». Architecture Rock Cafe – Live Stage, Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Δύο γνωστοί δημιουργοί, οι Βαγγέλης Γερμανός και Διονύσης Τσακνής, μαζί με αγαπημένα τους τραγούδια πραγματοποιούν τη δεύτερη και τελευταία τους εμφάνιση στο θέατρο Αλσος με τίτλο «Κάθε πράγμα στον καιρό του». Πεδίον του Αρεως, στις 21.00.

Οι εκδόσεις Πατάκη και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών οργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στο συγγραφικό έργο του Ισίδωρου Ζουργού. Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών, Οδ. Φωκά 46, στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή