Eurovision 2024: Ξεκίνησε ο 2ος ημιτελικός – Ενθουσίασε η Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Ξεκίνησε ο 2ος ημιτελικός – Ενθουσίασε η Μαρίνα Σάττι

«Ηρθε η ώρα να υποστηρίξετε την Ελλάδα και την MA-RI-NA», έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή της η Μαρίνα Σάττι

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024, στη Σουηδία, όπου με το τραγούδι «Zari» για την Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι διεκδικεί την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Από τον αποψινό ημιτελικό μόνο 10 χώρες θα μπορέσουν να περάσουν στον τελικό. Μαζί με τις 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης και την ομάδα των Big 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου.

Η εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής έγινε τρίτη στη σειρά ενθουσιάζοντας το κοινό στο στάδιο του Μάλμε. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φόρεσε ένα σύνολο σε ροζ λιλά αποχρώσεις ενώ οι τέσσερις χορευτές ντυμένοι στα μαύρα, την πλαισίωσαν με μία μοντέρνα και γρήγορη χορογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι κάθε χώρας που διαγωνίζεται δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν το «δικό τους» τραγούδι, κάτι που όμως δεν ισχύει για τους κατοίκους του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει πως οι Ελληνες κάτοικοι του εξωτερικού μπορούν απόψε να ψηφίσουν το «Zari» της Μαρίνας Σάττι. 

Νωρίτερα σε ανάρτησή της η Μαρίνα Σάττι έγραψε πως «ήρθε η ώρα να υποστηρίξετε την Ελλάδα και την MA-RI-NA. Ψηφίστε για το χαριτωμένο φέτα σαγανάκι σας, ανυπομονώ να τραγουδήσω για σας απόψε».

Οι χώρες που συμμετάσχουν στον δεύτερο ημιτελικό και καλείται να ανταγωνιστεί η Μαρίνα Σάτι είναι με σειρά που θα εμφανιστούν η Μάλτα, Αλβανία, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Σαν Μαρίνο, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία. Παράλληλα, στον δεύτερο ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή