Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη συναυλία «Πόντος – Αρμενία: Ματωμένη γη», που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, παρουσιάζεται σήμερα με πολυπληθή συμμετοχή μουσικών με παραδοσιακά όργανα και χορωδιών. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στις 8.30 μ.μ.

Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με το σωματείο διπλωματούχων ξεναγών Αθήνας. Την Κυριακή γίνονται ξεναγήσεις στο Νομισματικό Μουσείο (σημείο συνάντησης: είσοδος μουσείου, Πανεπιστημίου 12, στις 10.30 π.μ.) και στην Ακαδημία Πλάτωνος (σημείο συγκέντρωσης: Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος, στις 10 π.μ.). Δηλώσεις συμμετοχής στο opandaxenagiseis.gr.

Η Ηρώ (φωτογραφία) τραγουδάει με την αυθεντική φωνή της και το δικό της ύφος αγαπημένα λαϊκά τραγούδια στην παράσταση «Τα λαϊκά που αγάπησα», συνοδεία δύο μπουζουκιών, κιθάρας, ακορντεόν και μπάσου. Σήμερα στο Half Note Jazz Club στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

Παρουσίαση του βιβλίου «Ελεύθερος σκοπευτής» (εκδ. Μεταίχμιο) του Τάκη Θεοδωροπούλου στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, τη Δευτέρα 13 Μαΐου. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα. Ωρα 7 μ.μ. Λεωφόρος Κηφισίας 310.

«Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος», ο εξαιρετικός μονόλογος του Αργύρη Ξάφη, βασισμένος στο θεατρικό του Ζουζέπ Μαρία Μιρό, σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία της Ζωής Ξανθοπούλου, ξεκινά και πάλι παραστάσεις από την Κυριακή, που θα συνεχιστούν έως τις 4 Ιουνίου. Θέατρο Θησείο, Τουρναβίτου 7. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT