Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σπαρακτική και σπαρταριστή «Κασέτα» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου Σταθμός. Τα πρόσωπα του έργου προέρχονται από τον οικείο γύρω μας κοινωνικό χώρο, ο δε Μάνος Καρατζογιάννης έχει στο ενεργητικό του τη μακρόχρονη εργασία του πάνω στη δραματουργία της Αναγνωστάκη. Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Ο ΟΠΑΝΔΑ διοργανώνει την έκθεση «Μιχαήλ Μήτρας: Αόριστες λεπτομέρειες» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων, σε επιμέλεια Χρύσας Δραντάκη και Χριστόφορου Μαρίνου, παρουσιάζοντας την οπτική ποίηση του καλλιτέχνη (φωτογραφία) σε μια αναδρομική έκθεση που ξεκίνησε την πορεία της από τον Βόλο. Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο.

Το spinning αποτελεί μία από τις πιο «hot» τάσεις στον χώρο της γυμναστικής. Το This is Athens – City Festival, με τους γυμναστές Χρήστο Αντωνίου και Αντώνη Αραπίδη, μετατρέπει για πρώτη φορά τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης σε ένα μοναδικό spinning club, με εντυπωσιακό φωτισμό, χορευτικά κομμάτια, ρυθμό και, φυσικά, έντονη άσκηση, ευεξία και θετική ενέργεια. Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

«Ο Σαίξπηρ σε μία ώρα, και βάλε…» είναι ένα μιούζικαλ σε συνεργασία με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, προσεκτικά δομημένο απάνθισμα από τα γνωστότερα έργα του μεγάλου δημιουργού, διασκευασμένα και διαμορφωμένα με φρέσκο τρόπο, αποδεικνύοντας πως ο λόγος του μεγάλου δραματουργού παραμένει διαρκώς νεανικός. Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού «Αρτεμις», Πυθαγόρα 8, Αλιμος.

Ολοκληρώνεται το Σάββατο η εικαστική έκθεση «Engram» του Δημήτρη Ανδρεάδη στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, με μια σειρά έργων που αποτελούν ένα συνεχές σε σχέση με τους προηγούμενους σταθμούς στη δουλειά του καλλιτέχνη. Αρματολών και Κλεφτών 48.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT