Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Offspring, μία από τις πιο επιτυχημένες αμερικανικές punk rock μπάντες, ανεβαίνουν την Κυριακή στη σκηνή του φεστιβάλ Release Athens στην Πλατεία Νερού, για να γιορτάσουν τα τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού άλμπουμ τους, «Smash». Μαζί τους οι The Subways, Danko Jones και The Overjoyed. Από τις 5.30 μ.μ., Ποσειδώνος 2616.

Εργα των Αννίτας Αργυροηλιοπούλου, Χριστίνας Μήτρεντσε, Λήδας Παπακωνστανίνου, Ελίζας Σόρογκα, Ελένης Τζιρτζιλάκη (φωτογραφία) και άλλων δώδεκα Ελληνίδων εικαστικών περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση «Γυναικεία ζητήματα», που παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, σε επιμέλεια Μπίας Παπαδοπούλου και Χριστόφορου Μαρίνου. Από τις 11 π.μ., Λεωνιδίου και Μυλλέρου.

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα παρουσιάζει απόψε στο Ωδείο Αθηνών το αριστουργηματικό ορατόριο του Γιόζεφ Χάιντν «Η δημιουργία». Συμμετέχουν η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η Μεικτή Χορωδία Εθνικού Ωδείου. Σολίστ: Λέλα Κλάψη, Χρήστος Κεχρής, Αγγελος Χονδρογιάννης. Στις 9 μ.μ., Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19.

Σαν μέσο προσέγγισης του τραύματος και των τρόπων με τους οποίους επηρεάζει την κατανόηση του εσωτερικού και εξωτερικού μας κόσμου χρησιμοποιούν τη φωτογραφία οι 16 Ελληνες και ξένοι συμμετέχοντες καλλιτέχνες της ομαδικής έκθεσης «Threads», που εγκαινιάζεται σήμερα στον χώρο One Minute, στο πλαίσιο του φετινού Athens Photo Festival. Επιμέλεια: Φωτεινή Βεργίδου. Από τις 7 μ.μ., Μαραθώνος 71.

Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι παραστάσεις της αναγεννησιακής κωμωδίας «Οι τρελοί της Βαλένθια» του Λόπε ντε Βέγκα, που σκηνοθετεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ο Μιχάλης Καλαμπόκης. Στις 9 μ.μ. (Κυριακή 8 μ.μ.)., Αθανασίου Διάκου και Τζιραίων 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT