Το Schoolwave επιστρέφει στο Πάρκο

Το Schoolwave επιστρέφει στο Πάρκο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δεκαπέντε του χρόνια κλείνει φέτος το Schoolwave, το μουσικό φεστιβάλ για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, το οποίο ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό ένα ζεστό απόγευμα στην Τεχνόπολη για να συνεχιστεί και να μεγαλώσει στη συνέχεια.

Η τριήμερη πλέον διοργάνωση έχει μετακομίσει στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με το Πάρκο το προσεχές τριήμερο (5-7/7) να μετατρέπεται σε πεδίο δράσης (ή… απόδρασης) για χιλιάδες εφήβους.

Είκοσι ένα συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, επιλεγμένα από διακεκριμένους κριτές όπως ο Vassilikos και ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), θα διαγωνιστούν φέτος δίνοντας τον τόνο, ενώ κάθε μέρα θα κλείνει και με ένα μοναδικό λάιβ.

Σήμερα, Παρασκευή, ειδικός καλεσμένος θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τον δημοφιλή τραγουδοποιό να δηλώνει: «Ξανανεβαίνω στη σκηνή του Schoolwave να γιορτάσω τα 15 χρόνια του και να ευχηθώ να τα εκατοστίσει, βοηθώντας τους αληθινούς εφήβους αυτού του σημείου της Γης να δραπετεύσουν προς τον αληθινό εαυτό τους». Ακολούθως παίρνουν τη σκυτάλη ο Εισβολέας και ο Leon of Athens, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και έχει ελεύθερη είσοδο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή