Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο κορυφαίος μαέστρος Ρικάρντο Μούτι μαζί με την Ορχήστρα Νέων Λουίτζι Κερουμπίνι και με ελληνικές ορχήστρες και χορωδίες παρουσιάζει την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν με την έκκληση για αδελφοσύνη που εκφράζει η «Ωδή στη χαρά». Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

– Συναυλία στον κήπο του Μεγάρου με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Γιάννη Αστερή, ξεκινάει σήμερα στις 9.30 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Βόλου Μελίνα Μερκούρη.

– Στο πλαίσιο του νέου Φεστιβάλ Επταπυργίου διοργανώνεται η συναυλία «Μουσική του πάθους» με τον πολυβραβευμένο σολίστ σαξοφώνου Θεόδωρο Κερκέζο και άλλους μουσικούς. Στις 9.30 μ.μ. Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη.

– Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε τον κήπο και τα πάρκα αλλιώς» στο Αλσος Παγκρατίου. Στις 8 μ.μ. Φαίδρου 6.

– Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Στην αποβάθρα» με αφορμή το ομώνυμο έργο του Κων/νου Βολανάκη διοργανώνει η γκαλερί Art Πρίσμα. Εως 20/7. Στις 10.30 μ.μ. Κουντουριώτου 187, Πειραιάς.

– Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού δίνουν συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. Στις 9 μ.μ. Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή